Priština definitivno eliminisana iz Evrope bez borbe, nije mogla da sastavi tim na Gibraltaru

Linkoln će u 1. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 6
fudbaleri linkolna Foto: GBC News

Fubaleri Prištine su, sada je to i zvanično, ostali bez izlaska u Evropu ove sezone jer nisu uspeli da sastave tim za meč sa gibraltarskim Linkolnom u pretkolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pa će ovi u 1. kolo kvalifikacija.

Igrači Linkolna su izašli na teren, delegat UEFA je do poslednjeg trenutka čekao izveštaje iz tabora Prištine koja je uspela da sakupi tek 11 igrača za meč koji je, otud, i otkazan.

Gostujući tim se nije ni pojavio na stadionu uvreme odigravanja utakmice (18).

Podsetimo, ekspedicija kluba iz takozvane države Kosovo je tri dana u Gibraltaru, tamo je ustanovljeno da su neki igrači zaraženi virusom Covid-19, pa je meč odložen, a onda je UEFA presedanom dozvolila Prištini da pozove igrače iz drugih klubova sa Kosova, jednokratno ih registruje i odigra meč.

Ta grupa fudbalera se okupila u Prištini, sela na avion i doletela do Gibraltara, međutim ispostavilo se da je bilo zaraženih i u toj grupi, a sve ukupno osmoirca fudbalera iz kompletne ekspedicije.

Iako je predstavnik kluba sa Kosova Bajram Šala čitav dan pokušavao da izdejstvuje odigravanje meča uz svoje kontakte u UEFA, to se na kraju nije dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA