≫ 

Šou Srba u trileru hrvatskog fudbala: Dali sve golove na utakmici, Mudrinski prvi strelac lige!

Gorica odnela bodove iz Koprivnice zahvaljujući sjajnom napadaču

  • 8
Ognjen Mudrinski Foto: MN Press

Srpski fudbaleri Nemanja Glavčić i Ognjen Mudrinski obeležili su meč 2. kola hrvatskog šampionata između Slaven Belupa i Gorice, završene pobedom gostiju od 2:1, uz sva tri gola naših legionara.

Glavčić je bio strelac za domaći sastav u nadoknadi prvog poluvremena, vođstvom Slavena završen je prvi deo igre, a kada nije bilo pravih ideja u napadu trener Gorice uveo je Mudrinskog da pojača navalu.

Bio je to potez utakmice.

Mudrinski je u 86. pogodio za 1:1, a onda i u 92. minutu za totalni preokret i novu, drugu pobedu Gorice od starta sezone!

Bio je ovo već četvrti gol Mudrinskog u dva meča, trenutno je lider na listi strelaca HNL-a sa četiri gola, pošto je dvostruki strelac bio i u uvodnoj rundi kada je takođe ušao sa klupše i rešio utakmicu.

Zahvaljujući Srbinu Gorica je na deobi prvog mesta sa zagrebačkim Dinamom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    22. avgust 2020 | 23:52

    Srbi u Hr ligi, Srbin kapiten albanskog tima, a Delije pretile protestom ako onaj Hrvat dodje u CZV (setimo se i Omica u kosarci) i onda neko kaze svi su ovakvi, onakvi, a mi divni.

  • NL

    22. avgust 2020 | 22:00

    Vidi sve igraci stuba srbstva ⁉⁉

  • Istina

    22. avgust 2020 | 23:04

    Hahahahhhahahhaaaaa to su oni koji Partizanu daju razna imena a u stvari sve njihove igračice igraju u Hrvatskoj ligi. Igra Mudrinski, Kasalica, Prosinečki im je bio reprezentativac Hrvatske i kapiten Hrvatske reprezentacije, sa Tuđmanom proslavljao Oluju i na kuli u Kninu su slavili veliku pobjedu, ubijanje hiljade Srba, i protjerivanje oko 300.000 Srb sa svojih ognjišta. Zvezdini fudbaleri na čelu hrvatskih klubova i reprezentacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA