≫ 

Transferi: Tirana dovela napadača pred Zvezdu, Milan opasno "zagrizao" za Milenkovića

Hvala što ste pratili najnovija dešavanja na fudbalskoj pijaci kod nas, družimo se i u ponedeljak

  • 11
Fudbal Srbija Litvanija Foto: Tanjug/AP

Najvažnije vesti za nedelju, 23. avgust:

*Aston Vila želi Kirana Tripijea

*Iskusni Brazilac Rafinja potpisao za Olimpijakos

*Pepe Reina potpisuje za Lacio

*Milan ne odustaje od Nikole Milenkovića

*Atalanta ima nekoliko ponuda za Duvana Zapatu

*Tirana dovela pojačanje za utakmicu sa Zvezdom

Uživo:

22.00 - KRAJ - To bi bilo sve za nedelju 23. avgust 2020. što se tiče fudbalskih transfera, pratite nas i narednih dana na istom ovom mestu.

21.34 - Torinski Tutosport je objavio da novi trener Juventusa Andrea Pirlo ima dve želje za ovo leto - Manuela Lokatelija (Sasuolo) i Rodriga De Paula (Udineze).

20.57 - Holandski plejmejker Gus Til napustiće Spartak iz Moskve i pojačati PSV iz Ajndhovena kao pozajmljen igrač. 

20.40 - Pol Pogba ostaje u Mančester junajtedu i sledeće sezone, potvrdio je njegov agent.

20.08 - Nekadašnji levi bek Crvene zvezde Luis Ibanjez nalazi se pred povratkom u srpski fudbal. Prema navodima portala Mondo, Argentinac sa hrvatskim pasošem pregovara sa Voždovcem i Čukaričkim, a njegov poslednji klub bio je Zrinjski iz Mostara.

19.30 - Aston Vila je rešena da se pojača na poziciji desnog beka i to dovođenjem engleskog Kirana Tripijea iz Atletiko Madrida. Ozbiljan posao u najavi...

19.15 - Mino Rajola je večeras izuzetno aktivan, a oglasio se i povodom svog pulena Marija Balotelija. Nestašni Italijan je slobodan igrač, a njegov menadžer poručuje da nema govora o penzionisanju i da imaju četiri ili pet ponuda.

19.00 - Atalanta planira dovođenje pojačanja u napadu, a želja j ekrilni napadač argentinskog Lanusa Pedro De La Vega. Zanimljiv fudbaler...

18.44 - Zvanično! Iskusni Brazilac Rafinja se vratio u Evropu. Nekadašnji bek Bajerna potpisao je ugovor sa grčkim velikanom Olimpijakosom.

18.25 - Zvanično! Brazilski napadač Dejverson stigao je na jednogodišnju pozajmicu u Alaves. Došao je iz Palmeirasa, a prethodno je igrao za tim iz Vitorije u sezoni 2015/16.

18.15 - Talentovani napadač Vulverhemptona Morgan Gibs Vajt seli se na pozajmicu u Svonsi.

18.10 - Poljski vezista Karol Lineti napušta Samprodiju. Torino će za njegov dolazak izdvojiti 7,5 miliona evra, a uz bonuse obeštećenje bi moglo da naraste i do 9 miliona.

17.55 - Španski veteran Pepe Reina (37) dogovorio je dvogodišnji angažman sa Lacijom. Ugovorom je vezan za Milan, a prethodnih šest meseci branio je za Aston Vilu.

17.45 - Zvanično! Iskusni bundesligaški fudbaler Denis Aogo (33) odlučio je da okonča profesionalnu karijeru.

 
 
 
View this post on Instagram
Hallo Leute! Auch wenn das hier „nur“ ein Post ist, der schnell wieder nach unten durchrutscht - für mich sind es besondere Worte. Und ein besonderer Anlass, dessen Verkündung mir ehrlich gesagt auch nicht so leicht fällt. Ich habe mich entschieden, meine Laufbahn als Spieler zu beenden, nach 16 Jahren im Profifußball. Die Zeit für einen Schnitt und dann auch einen nächsten Schritt ist gekommen. Ich habe schon noch mit mir gerungen, dieses oder jenes Angebot vielleicht doch anzunehmen - aber es fühlt sich jetzt einfach super und vor allem richtig an, selbst die Entscheidung getroffen zu haben. Und auch wenn wir uns die letzte Station in Hannover alle etwas anders ausgemalt hatten, nehme ich auch von dort noch einige Erinnerungen mit, die mich wirklich glücklich zurückschauen lassen auf die vielleicht schönste Reise meines Lebens. Ich möchte dem Fußball DANKE sagen für so viele Erlebnisse, so viele lehrreiche Momente, so viele Augenblicke und Freundschaften, die für immer bleiben werden. Meine Mannschaft in der Zukunft ist meine Familie, unser zweiter Neuzugang ist unterwegs - wir können unsere Vorfreude kaum beschreiben. Aber wer mich kennt, weiß, dass ich auch beruflich meine Herausforderungen brauche. Dazu dann demnächst mehr ;) DANKE, dass ihr mit mir diesen Weg gegangen seid, er war unglaublich. Und er geht weiter. Euer Dennis (Video: @derweissmantel)A post shared by Dennis Aogo (@dennisaogo) on

17.41 - Zvanično! Džek Rodvel i Fil Jagelka produžili su ogvoore sa Šefild junajtedom za još jednu sezonu.

17.30 - Zlatan Ibrahimović se u ponedeljak ipak neće pojaviti u Milanelu na pripremama za novu sezonu. Razlog je jasan, Rosoneri se još nisu dogovorili sa njegovim menadžerom oko novog ugovora.

16.15 - Tragično ostao bez ugovora dok je čekao u hotelu. Vezni igrač iz Australije, Mustafa Amini ostao je bez kluba nakon što je u poslednjem trenutku propao ugovor sa turskim klubom Superlige Ankaragučuom za dva miliona dolara. Opširnije OVDE

15.34 - Sin proslavljenog kamerunskog napadača Samjuela Etoa, Etijen (18), prešao je u Ovijedo, pa će, poput svog oca, polako početi sebi da gradi karijeru kroz manji španski klub. Stigao je iz ekipe Atletika sa Baleara, a sve mlađe kategorije prošao je u Majorki - klubu u kojem se njegov otac proslavio. 

Mustafa Amini Mustafa Amini ostao bez ugovora u hotelu Printskrin: Youtube

15.30 - Nikola Milenković i dalje je želja Milana, ne odustaje sedmostruki prvak Evrope. Probali su čelnici Milana da "uvale" Paketu, Fjorentina je tražila samo novac, a sada je na pomolu dogovor.

Fjorentina nije popustila i deluje da će Milan ipak iskeširati 40 miliona evra za reprezentativca Srbije!

14.20 - Slovenci prenose da je sin Zlatka Zahovića, Luka, na pragu Vitorije iz Gimaraeša. Za Maribor je ove godine dao 10 golova na 24 meča, što je bilo dovoljno za inostrani poziv.

14.01 - Milan sada razmatra novi dolazak Tiemua Bakajoka na San Siro, i to na pozajmicu iz Čelsija uz opciju otkupa. Već je jednom ovde bio na pozajmici, u sezoni 2018-19, sada se razmatra novi dolazak. Klub i igrač to žele, ali je Čelsi prvo tražio 40 miliona, a sada se već dogovara otkup na kraju sezone za 32 miliona evra.

13.17 - Gabrijel dolazi u London sledeće nedelje! Čekaju ga lekarski pregledi, kako bi se kompletirao transfer iz Lila za 27 miliona funti.

12.21 - U Valensiji je kriza, pa žele da zarade. Tako je sada u izlogu i Rodrigo, koji je zainteresovan za Lids, a klub iz Primere je spreman da sasluša sve koji na sto stave barem 30 miliona funti.

12.20 - Parma je otpustila trenera Roberta D'Aversu, planira se angažman Fabija Liveranija.

12.14 - Hoće Atalanta da naplati dobro Duvana Zapatu. Njega hoće Atletiko, Barselona, Juventus i dva engleska kluba, a cena je fiksirana, 55 miliona evra.

10.59 - Milanov golman Pepe Reina blizu je Lacija! Frustriran je jer se odugovlači sa transferom u Valensiju, njegovi sunarodnici su spori, a Lacio želi da iskoristi njegovo iskustvo.

Imao je Reina dobru pozajmicu u Aston Vili, a Valensija se muči sa finansijskim problemima i "razvlači" pregovore. Sa druge strane, Lacio se plasirao u Ligu šampiona prvi put posle 13 godina i želi adekvatnu konkurenciju za Strakošu.

10:32 - Tirana će napasti Crvenu zvezdu sa novim špicem, u pitanju je Derik Sasraku, nama malo poznato ime iz Gane.  Radi se o momku zanimljive biografije, kog će Tirana čak uspeti brzo da registruje za utakmicu, iako je ona na programu već u utorak u 21 čas.

9.57 - Kuman je već nekoliko dana na funkciji trenera Barselone, pa se polako povlače i kadrovski potezi. Poznato je da je Barselona obnovila pregovore sa Interom, u želji da dovede Lautara Martineza. Pregovori su prethodno "zapeli" jer Inter traži 100 miliona evra, Barselona to spušta na 70 miliona.

9.55 - Dejan Joveljić će morati da ode na novu pozajmicu, preostalo je samo da se pronađe idealna sredina! Sudeći po rečima trenera, veruje se u njegov kvalitet, ali trenutno ne može da ispliva u konkurenciji Ajntrahta.

Video: Dejvis se igrao sa Nurkićem: Lejkersi spektakularno preokrenuli!

Finale Lige šampiona večeras (21.00) u Lisabonu donosi nam okršaj dva supertima PSŽ-a i Bajerna. Nemci su favoriti s kvotom 2,20, na PSŽ je 3,00, dok je iks 3,80. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige šampiona PSŽ – Bajern

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    23. avgust 2020 | 11:08

    Za 70 miliona onakavog napadaca? Znajuci Marotu,oni ni za 100 miliona nece moc da ga dovedu. Zivi bili pa videli.

  • JO

    23. avgust 2020 | 13:43

    Ovaj GANAC do utorka neće stići da shvati na koji gol treba da napada a kamoli da se uklopi.

  • Dr

    23. avgust 2020 | 17:10

    Da li je SMS uspio gde da se proda ovaj put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA