≫ 

Siniša Mihajlović ima korona virus!

Alarmantna vest stigla iz Italije

  • 54
Siniša Mihajlović, korona virus Foto-montaža: Tanjug/AP, Pixabay

Trener fudbalera Bolonje, Siniša Mihajlović, ima korona virus.

To su potvrdili italijanski mediji, pa je "upaljen alarm" jer je Mihajlović deo rizične grupe, jer se tek nedavno oporavio od leukemije.

U poslednjih nekoliko nedelja, Mihajlović je uživao sa porodicom u odmoru i bio je deo masovnih okupljanja i žurki, a sada je na testovima potvrđeno da je negde i zaražen.

Na sreću, za sada je asimptomatičan i ne oseća nikakve uticaje virusa, ali će ostati u izolaciji u naredne dve nedelje.

Potvrđeno je i da će se testirati igrači i stručni štab Bolonje u ponedeljak, a kod Mihajlovića je utvrđeno da ima koronu posle brisa kom je bio podvrgnut kada se vratio u grad i klub.

U Bolonji su se već testirali igrači iz rezervnog i omladinskog tima, niko nije imao korona virus, sada slede novi testovi ostalima.

Video: Zavirite u luksuznu jahtu Siniše Mihajlovića i raj na zemlji u kome odmara s porodicom

Finale Lige šampiona večeras (21.00) u Lisabonu donosi nam okršaj dva supertima PSŽ-a i Bajerna. Nemci su favoriti s kvotom 2,20, na PSŽ je 3,00, dok je iks 3,80. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige šampiona PSŽ – Bajern

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pkv

    23. avgust 2020 | 13:24

    Realno , svi snimci i slike u poslednjih mesec dva Sinisa se grli,ljubi ,pozdravlja, ide na zurke bez maske..To mi nije jasno ,a covek u veoma rizicnoj grupi..!!!

  • Djole

    23. avgust 2020 | 14:04

    Ako je sve kako novinari pisu onda je on najblaze receno totalno cudan lik. Ljudi ti se bore za zivot mesecima, a ti na zurke. Bravo ljudino

  • 534

    23. avgust 2020 | 13:38

    Neodgovorno sa njegove strane je ponašanje u poslednjih mesec dana. Želim mu svako dobro i da ostane ovako kako je sad. Ako krene po zlu, sam je kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA