≫ 

Hladan tuš za trenera Intera: Kontea prevarant "izradio" za 30 miliona evra!

Italijan će pravdu potražiti na sudu

  • 2
FK Inter Sahtjor Foto: Tanjug/AP

Trener Intera Antonio Konte ostao je bez 30 miliona evra nakon što je naseo na prevaru koju je izveo jedan "lažni bankar" dok je Italijan trenirao Čelsi 2016. godine.

Konte je svojevremeno pomenuti novac poverio 54-godišnjem Masimu Bokiku, koji je nekada bio zaposlen u poznatoj HSBC banci.

Problem je samo što je istu banku napustio još 2012. godine, a i dalje je sve prevarene stranke ubeđivao da radi za nju i čak navodno falsifikovao neke papire kako bi ubedio da ulože u njegov lažni projekat.

Na kraju je osmoro investitora, a kormilar Intera je bio samo jedan od njih, ubedio je da mu povere preko 60 miliona evra. Ovog leta je trebalo da investitori podele zaradu, ali se ispostavilo da Bokiko nema para.

Prevarantu je nakon svega zamrznuta imovina u vrednosti od pomenutih 60 miliona evra, sa sve računima u bankama u Velikoj Britaniji i Švajcarskoj, pa i luksuznim stanovima u Majamiju, Italiji i Londonu.

U tom stanu u Londonu Konte je živeo dok je trenirao Čelsi, a pravdu će morati da potraži na sudu.

Video: Stanković: Idemo da igramo fudbal, ne očekujem dodatnu tenziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    23. avgust 2020 | 19:33

    Kako moze covek bit nauvan i glup pa povjerit svoj kaoital nepiznatim bankarima, danas brat, bratu neveruje, cast izuzecima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA