Hansijevo "šesto čulo" proradilo pred finale: Dojučerašnjem rezervisti dao šansu, ovaj postao junak

To se zove intuicija

  • 0
Liga Sampiona, FK Bajern Minhen, FK Pariz Sent Zermen Foto: Tanjug/AP

Bavarci slave dete Pariza Kingslija Komana, momka koji se fudbalski opismenio u PSŽ-u, proveo u tom klubu deceniju, a onda mu naneo najboljniji poraz u istoriji - jedinim golom u finalu Lige šampiona.

Ali možda Komanovog uzleta i gola ne bi ni bilo da trener Bajerna promućurno nije odreagovao kada je krojio sastav pred veliko finale.

Hansi je umesto očekivanog Perišića, čak i pre Kutinja, šansu ukazao Komanu, i kako je samo osetio da će ovaj uraditi nešto veliko protiv svog bivšeg kluba. Kao da je imao šesto čulo trener Bajerna za ovu rokadu, jedinu u odnosu na polufinale sa Lionom.

- Igra protiv svog dečačkog kluba, mislim da će zbog toga biti motivisaniji. Ima kvalitet i brzinu za njihovu odbranu - rekao je trener Bavaraca uoči meča, kada su sastavi već bili objavljeni.

Ispostavilo se da je Flik intuitivno rešio utakmicu, finale i sebi doneo najveći pehar u mladoj samostalnoj karijeri, treći u 9 meseci, posle Bundeslige i "Pokala".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA