Pjanić se oglasio nakon što je saznao da ima COVID-19: Ne uzimajte ovo zdravo za gotovo

Fudbaler Barselone Miralem Pjanić oglasio se povodom saopštenja svog kluba u kom je potvrđeno da je zaražen korona virusom

  • 4
Miralem Pjanić Foto:instagram.com

Pjanić se zarazio tokom odmora u Italiji i nije ni stigao da se priključi treninzima sa timom, već je morao u izolaciju na 15 dana, posle čega se očekuje od njega da "raportira" u klubu.

Srećom po 30-godišnjeg vezistu, kaže da do sada nije imao simptome virusa, koji je od početka pandemije odneo više stotina hiljada života u svetu.

- Na sreću dobro sam i asimptomatičan. Ali, ako sam naučio jednu stvar onda je to da ništa ne uzimate zdravo za gotovo, čak ni stvari koje smatramo rutinskim. Život koji sada živimo nas uči tome. Poštujmo pravila i budimo oprezni bez dizanja panike - rekao je Pjanić.

Da podsetimo, on je ovog leta prešao iz Juventusa u Barselonu u poslu vrednom 60 miliona evra, koji je uključivao i odlazak Artura Mela iz Barse u Torino.

Video: Het-trik Bena protiv Evrope kojim je praktično overen plasman u drugo kolo kvalifikacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    23. avgust 2020 | 23:41

    Pa sto se onda nisi cuvao nego sad kmecis kako treba postovati pravila....

  • montenegringo

    24. avgust 2020 | 01:16

    Sta ti je zivot, momak potpisao za barselonu a svi pobjegose iz iste.

  • BralE

    24. avgust 2020 | 12:16

    Barselona polako podmladjuje tim hahaha. On je još i mlad, s obzirom na ostale, pa vjerovatno otuda i ova neopreznost sa virusom. Mladost ludost hehehe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA