≫ 

Stroge mere pred prvi meč Partizana u Evropi: Crno-beli moraju ponovo na PCR testiranje

Pored igrača i struke, testove će obaviti i dobar deo ljudstva, određenih po zonama, koji pomažu u radu prvog tima

  • 11
Korona virus, FK Partizan, Lazar Marković Printskrin: FK Partizan

Partizan u četvrtak (21.00 časova, Humska) započinje evropske kvalifikacije za plasman u grupnu fazu Lige Evrope protiv letonskog RFS, a u susret pomenutom meču kompletna ekipa crno-belih moraće na novo testiranje na virus korona.

Dakle, kompletan igrački kadar, stručni štab, ali i dobar deo ljudstva koji svakodnevno servisira i pomaže u funkcionisanju prvog tima kluba iz Humske (određeno po zonama) biće sutra podvrgnuti obaveznom PCR testu kako bi se ispunili svi uslovi koje nalaže takmičenje pod okriljem UEFA, a na preporuku i insistiranje zdravstvenih institucija.

I to nije sve, klub iz Humske je protekle sedmice održao i niz višesatnih sastanaka i savetovanja sa predstavnicima UEFA, gde su do detalja elaborirane sve rigorozne mere za pripremu 1. kola kvalifikacija, od dočeka gostiju iz Letonije i njihovog obaveznog treninga dan pre meča, preko konferencije za medije, do postupanja u toku i posle utakmice u Humskoj.

Inače, valja napomenuti da je Partizan od “restarta” protekle sezone, posle prvog talasa pandemije virusa korona, do danas obavio skoro dvocifren broj testiranja, te su crno-beli u dobroj meri uspeli da preduprede probleme za zarazom.

Video: Het-Trik Japanca za lidersko mesto na listi strelaca

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    24. avgust 2020 | 11:29

    Neka urade prvo Mustafi da me zarazi druge sa vracanjem pasosa

  • Mile

    24. avgust 2020 | 12:03

    Zvezdan Terzić je zvao i rekao im da smo mi najveći bolesnici zato će i da nas testiraju.Ali nista nam nemože.ŽIVELA JUGOSLAVIJA I KOMUNISTIČKA PARTIJA.ŽIVELA 32 ZAGORSKA.ŽIVELI DRUGOVI FRANJO FADILJ I OSTALI.

  • фебо

    24. avgust 2020 | 14:19

    Знају их и у европи као преваранте,мораће да их тестирају још једно два три пута(што је сигурно,сигурно)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA