Kuman telefonom zvao Kutinja, Brazilac zbog njegovih reči krati odmor i vraća se u Barselonu

Fudbaler Barselone Filipe Kutinjo dobio je iznenadni poziv svog kluba da se priključi prvom timu

  • 2
Filipe Kutinjo, Bajern

Foto: Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein

Pred kraj sezone i početkom ovog leta bilo je sigurno da Barselona neće dozvoliti sebi da zbog mečeva Kutinja plaća Liverpulu dodatne bonuse na već preskup transfer, ali je Ronald Kuman rekao da Brazilca ima u svojim planovima.

Kutinjo je sezonu završio osvajanjem Lige šampiona kao pozajmljen igrač sa Bajern Minhenom i na tom putu je upravo Barseloni golovima i asistencijama dosolio ranu u četvrtfinalu.

Kike Setijen je posle tog meča i stravičnih 8:2 u meču s Bajernom otpušten, a doveden je Kuman. I dok Kutinjo nije bio ni na kraj pameti Setijenu, Kuman na njega računa.

Mundo Deportivo piše da je Holanđanin u ponedeljak ujutro zvao Kutinja i izneo mu planove za sledeću sezonu.

Kuman mu je čestitao na osvajanju Lige šampiona sa Bajernom i obećao da će kod njega kao trenera dobiti stabilnu minutažu i imati važnu ulogu u ekipi.

Španski list javlja da je dobio potvrdan odgovor. Štaviše, Kutinjo je voljan da skrati odmor u Brazilu sa porodicom da bi se pojavio na startu priprema pod Kumanom, sledeće nedelje.

Brazilac nije zaboravio način na koji je morao da ode iz Barselone prošlog leta, ali veruje da se stvari mogu izgladiti.

Iako se govorilo o njegovom sigurnom povratku u Premijer ligu, gde su kao glavni interesenti figurirali Totenhem i Arsenal, stvar se preokrenula.

S druge strane, Sort javlja da je Holanđaninu data puna sloboda u dovođenju igrača koje želi kako bi nanovo izgradio katalonskog giganta.

Video: Ivanić drugim golom protiv Evrope stavio tačku na meč protiv tima s Gibraltara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    24. avgust 2020 | 19:37

    Pametan coek sto ga hoce nazad. Ima viziju kao i da Holandijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA