≫ 

Za Čelsi nema krize, Plavci drmaju pijacom: Posle Haverca, dogovoren dolazak Tijaga Silve

Brazilac će komandovati odbranom ekipe Frenka Lamparda

  • 1
tijago silva Foto: Tanjug/Ap

Brazilac Tijago Silva (35) biće novo ime u svlačionici Čelsija pošto je potvrdno odgovorio na ponudu kluba sa "Stamford Bridža", koji će tako dobiti na ogromnom defanzivnom iskustvu za narednu sezonu.

Spekulisalo se prethodnih dana o ovom transferu, ponuda Čelsija je dugo bila aktuelna, a čekalo se samo finale Lige šampiona posle kog je Silva prelomio u izboru nove sredine, jer je imao i Fiorentinu kao opciju.

Italijanski novinar Fabricio Romano, dobro upućen u transfer aktuelnosti, potvrdio je da je Silva, koji je u PSŽ-u bio od 2012. godine, prihvatio poziv Premijerligaša sa kojim će potpisati ugovor do 2022. godine.

Silva stiže iz PSŽ-a kao slobodan igrač, Englezi neće plaćati obeštećenje, ali će se svakako baciti u trošak za platu Brazilca koji je u Parizu bio treći najplaćeniji fudbaler, iza Nejmara i Kavanija.

Podsetimo, Plavci finiširaju transfer nemačkog "vunderkinda" Kaija Haverca (80+20 miliona), dovode Silvu, a nova lica su i doskorašnji napadač Lajpciga Timo Verner i opasni šuter Hakim Ziješ, pristigao iz Ajaksa.

Video: Legenda svetskog fudbala od danas u penziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    25. avgust 2020 | 00:09

    Čelsi jezivo kupuje...Uzmeš za dž Silve pa za trenutno tržište male pare Hiyecha i Wernera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA