≫ 

"Siniša je malo preterivao, grlio se sa Zlatanom, bio bez maske... Srećom, najkritičnije je prošlo"

Direktor hematologije u bolnici Sant'Orsola Mikele Kavo kaže da je srpski trener Siniša Mihajlović verovatno bio neoprezan pa se zarazio virusom korona

  • 2
siniša mihajlović Foto: Tanjug/Ap

Trener Bolonje je tokom minulih godinu dana vodio borbu sa leukemijom, pobedio je i onda je saznao da ima i COVID-19.

Tokom perioda borbe sa leukemijom otkrivenom prošlog leta, Miha je prolazio tretmane hemoterapijom, imao je i transplantaciju koštane srži.

- Najkritičniji period kod njega je prošao, to je vreme kada je rizik od svake moguće komplikacije bio visok... Pričamo o pacijentu koji je prošao operaciju presađivanja koštane srži, ta delikatna faza od šest meseci je prošla, što je malo olakšavajuća okolnost - kaže Kavo, a prenosi La Republika.

Kavo je lečio srpskog trenera dok je ovaj bio u bolnici, odakle je vodio i brojne treninge svoje ekipe i posmatrao neke od utakmice Bolonje.

Kavo pretpostavlja da se Mihajlović zarazio dok je bio u Portu Ćervu na Sardiniji, jer je ovo popularno letovalište postalo žarište korona virusa.

- Tamo je malo preterivao. Na fotografijama je bez maske i neshvatljivo je da je posle leukemije, zanemario opasnost od virusa. Imao je žurku u kući Đanluke Vakija, večerao sa Flavijom Brijatoreom, grlio se sa Zlatanom Ibrahimovićem, kog je u januaru hteo da dovede u Bolonju.

Zlatan Ibrahimović, Siniša Mihajlović Foto: Instagram.com/vickymiha

- Posetio je i Olbiju sa Đanmarkom Pocekom, viđen je sa Paolom Bonolisom, pevačem Fabijom Rovacijem, kolegama Darijom Markolinom, Dijegom Simeoneom, bivšim igračem Rome Erikom Lamelom. Sigurno je želeo sebi da da oduška, nije se štedeo. Povučen život nikada nije bio za njega - rekao je Kavo.

Video: Grmi Severina na Mihinoj jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acko

    24. avgust 2020 | 23:30

    Imao leukemiju (pu-pu-daleko bilo) al mu djavo neda mira. Umesto da uziva sa porodicom u zasluzenoj penziji i krcka zaradjeno koje ni čukun unuci ne mogu da potrose on se stresira kao trener.

  • Walderama

    25. avgust 2020 | 00:58

    Ljubav prema fudbalu ljudi nije to sve zbog para on je vec zaradio dovoljno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA