≫ 

Tirana testirala sve igrače na koronu pred duel sa Zvezdom

Albanski klub spremno dočekuje duel sa srpskim šampionom

  • 0
FK Tirana Foto: youtube.com

Fudbalski klub Tirana obavila je testove na Covid-19 pre utakmice kvalifikacija Lige šampiona sa Crvenom zvezdom (20.00 Arena sport, RTS 1). Svi igrači i tehničko osoblje su bili negativni, mirno čekajući duel u 20:00 u "Air Albaniji".

Kroz zvaničnu veb stranicu klub je objavio da su se svi igrači pokazali negativni, jer će se tim okupiti u hotelu uoči ovog izazova.

- Fudbalski klub Tirana nakon izlaska iz izolacije potvrđuje da su rezultati svih osoba na kojima je izvršena ova analiza bili negativni - navodi se u saopštenju.

 

Klubi i Futbollit Tirana pas kryerjes së tamponëve konfirmon se rezultatet e të gjithë personave mbi të cilët u krye kjo...

Objavljuje KF TiranaPonedjeljak, 24. kolovoza 2020.

Tim je spreman da napadne drugi izazov za kvalifikacije a to je  FK Crvena zvezda.

- Nakon završetka treninga u 19:00 kako je planirano, tim će se okupiti u hotelu i čekati odlazak na duel -navodi se u najavi KF Tirane.

Zvezda večeras (20.00) u Tirani, protiv istoimenog tima, traži plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i favorit je za pobedu s kvotom 1,55. Srpski šampion objektivno je mnogo kvalitetniji, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Tirana - Zvezda.

Video: Prvi snimak dolaska Zvezde u Tiranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA