Partizanu protiv RFS-a sudi jermenski arbitar, bez značajnih utakmica u biografiji

Zanimljivo je da je delegat meča iz Bosne i Hercegovine

  • 4
FK Partizan - FK Inđija Foto: MNPress

Sudijska trojka iz Jermenije deliće pravdu na predstojećem meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kome Partizan, u čestvrtak od 21.00 čas (Arena sport), na svom stadionu u Humskoj dočekuje ekipu RSF iz Letonije, odluka je UEFA.

Tim arbitara predvodi Zaven Hovanisjan, a pomagaće mu sunarodnici Mesrop Gazarjan i Atom Sevgulijan, dok je četvrti arbitar takođe Jermen Henrik Najbandijan. Delegat meča je - Jasmin Baković iz Bosne iz Hercegovine, a specijalni posmatrač Alieh Čikun iz Bugarske.

Što se tiče glavnog sudije Hovanisijana, radi se o arbitru koji od sezone 2014/15 angažovan od strane UEFA Ii FIFA, ali je bez značajnijih utakmica u biografiji.

Uglavnom je bio delegiran u prvim kolima Lige Evrope i ništa dalje od toga, kao i i utakmicama reprezentativnih selekcija mlađih kategorija.

Što se tiče ekipe TSC iz Bačke Topole, koja takođe u četvrtak od 20.00 časova igra svoj prvi evropski meč u kvalifikavcijama za Ligu Evrope i to na gostovanju moldavskom Petroklubu, UEFA se odlučila za sudije iz Rumunije i to Sebastijana Koletskua (glavni), Radu Adrijana Ginguleka i Vladimir Urziča (pomoćnici).

Video: Pogledajte najzanimljivije momenta meča FK Partizana i FK Inđije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA