≫ 

Ometači dronova instalirani na stadionu u Tirani: Sprečen prelet "Adema Jašarija" na Zvezdinom meču!

Kako pišu albanski mediji, policija je učinila sve da spreči politički skandal i prekid meča Tirana - Zvezda

  • 3
FK Tirana i FK Crvena Zvezda Foto-kolaž: Tanjug/AP, Promo

Policija Tirane instalirala je ometače dronova oko stadiona u Tirani, gde će od 20.00 snage odmeriti šampion Albanije i šampion Srbije. Tirana je još dan ranije obavestila policiju da ima saznanja da se sprema nova akcija dronom poput one koju je izveo Ismail Morina na meču Srbija - Albanija u Beogradu.

Policija je ovu informaciju shvatila ozbiljno i učinila je sve da predupredi novi skandal. Naravno, to ide u prilog i Tirani, jer bi bilo kakav prekid meča zbog političke provokacije značio i izbacivanje šampiona Albanije neutralnim rezultatom.

Još dan ranije objavljeno je da će deo grada oko stadiona biti pod potpunom blokadom od 18 časova do završetka meča i da čak ni pešaci neće biti u stanju da priđu stadionu.

Osim toga, kako javljaju albanski mediji, policija je instalirala i posebne uređaje oko stadiona za ometanje letova dronova, kako bi definitivno sprečila i najmanju mogućnost da se neka letelica pojavi iznad stadiona Air Albanija tokom meča.

Navodno je upravo transparent sa Ademom Jašarijem i srpskim vojnicima koji s leđa ubijaju ženu i dete, bio planiran kao onaj koji bi trebalo dronom da preleti stadion tokom meča.

- Rat je za Albance pitanje muškosti, mi se ne bavimo ženama i decom - piše na poruci uz taj transaprent koji je okačila grupa huligana Tirane.

Video: Jagoda pod nožem, Velika Albanija i terorista Skerdilaj Lagimi: Bolesna provokacija huligana Tirane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA