≫ 

Hari Megvajer osuđen na 21 mesec zatvora zbog tuče na Mikonosu!

Kapiten Mančester junajteda ipak neće robijati...

  • 0
Harry Maguire, hari megvajr Foto: Tanjug/AP

Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer proglašen je krivim za nanošenje teških telesnih povreda, opiranje prilikom hapšenja i pokušaj davanja mita.

Reprezentativac Engleske je uhapšen je u subotu na grčkom ostrvu Mikonos posle sukoba sa policijom, a sud u Sirosu ga je ovog popodneva proglasio krivim i osudio na 21 mesec i 10 dana zatvora. Međutim, kazna će biti suspendovana jer mu je to prvi prekršaj i prema navodima suda "nije veliki".

Megvajer je proglašen krivim po tri tačke optužnice, a to su - nanošenje teških telesnih povreda, opiranje prilikom hapšenja i pokušaj davanja mita, a najavio je već da će se žaliti iako je slobodan kao ptica na grani.

- Odmah posle saslušanja naložio sam advokatima da podnesu žalbu. Ostajem pri svemu što sam izrekao pred sudom, moja porodica i ja smo žrtve u ovom postupku - poručio je Megvajer u izjavi dostavljenoj sudu.

Bez obzira na proces u Grčkoj, selektor Engleske Geret Sautgejt uvrstio je štopera Junajteda za naredne utakmice reprezentacije u Ligi nacija.

Megvajer nije prisustvovao suđenju, pošto je pušten iz pritvora tokom vikenda, ali je prisutan bio njegov otac Alan.

Pored kapitena Junajteda, osuđeni su njegov brat Džo, kao i Kristofer Šerman koji su dobili po 13 meseci zatvora. I njima je kazna suspendovana.

Video: Albanski huligani budili fudbalere Zvezde paljenjem pirotehničkih sredstava ispred hotela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA