Predsednik Fudbalskog saveza Albanije ponosan posle Zvezde: Tirana nas je dostojno predstavila

Predsednik Fudbalskog saveza Albanije Armand Duka čestitao je Tirani na prikazanoj igri protiv Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

  • 4
Crvena zvezda Tirana

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Zvezda je kao gost na stadionu "Er Albanija" pobedila Tiranu sa 1:0 golom Antonija Tomanea posle kornera u 62. minutu.

Tirana je imala nekoliko svojih šansi da postigne gol i samo se Milan Borjan, golman Zvezde isprečio i sačuvao mrežu kada je trebalo.

Zbog toga Albanci ne mogu da budu razočarani posle poraza, kao što u taboru Zvezde ne mogu, a da ne budu zabrinuti posle pobede, zbog prikazane igre.

- Tim Tirane je sačuvao čast albanskog fudbala i igrao dostojanstveno do poslednjeg momenta, iako je ispao iz borbe za Ligu šampiona. Ova dostojna predstava šampiona Albanije, uprkos šansama i borbi do poslednjeg minuta nije bila krunisana prolaskom dalje u kvalifikacijama. Ali, to ne bi trebalo da razočara plavo-belu porodicu. Jaka Tirana! Liga Evrope je druga mogućnost i nova prilika, evropski izazov se nastavlja - napisao je Duka putem svog Fejsbuk naloga.

Zvezda će u trećem kolu biti u grupi povlašćenih ekipa i to joj povećava šanse da dobije nekog od slabijih rivala na putu ka Ligi šampiona koju je igrala dvaput zaredom u protekle dve godine.

Video: Borjan pobedu u Tirani posvetio ubijenom Deliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    26. avgust 2020 | 09:25

    Gazi zvezdo !!! Evropa je korak blize. Sve drugo "macku pod rep" !!! Jedini koji su danas tuzni su siptari i navijaci partizana..!!! Slican sa slicnim se i raduje i tuguje !!!

  • Šuki

    26. avgust 2020 | 10:39

    Budi i dalje ponosan

  • Milan M,

    27. avgust 2020 | 11:31

    Nisu nam potrebni suludo komentari, Zvezda je predstavljala srpski fudbal i svi smo se radovali pobedi Zvezde živela Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA