"Lionel Mesi već ima novi klub - Inter!"

Fudbaler Barselone i legenda ovog kluba Lionel Mesi ide u Inter! Tako bar tvrdi Đozep Marija Minguelja koji je učestvovao i kod prvog Argentinčevog ugovora sa klubom

  • 8
Lionel Messi, Lionel Mesi Lionel Mesi / Foto: Tanjug/AP

Minguelja je bio tu kada je Mesijev otac potpisao ugovor na čuvenoj salveti koja sada verovatno vredi milione i gotovo je siguran da će Leo u Inter.

- Ja sam uveren da Mesi već ima tim: Inter. U Italiji se plaćaju manji porezi, tamo je i Kristijano Ronaldo. Teško mi je da ga zamislim u Engleskoj bez obzira na to koliko su mu Serhio Aguero i Pep Gvardiola prijatelji - kaže Minguelja za Kadenu kope.

Poslednjih nedelja su priče o Interu bile učestale, a Mesijev lik se čak pojavio na jednoj katedrali u Milanu.

- Sada u Italiji pokušavaju da revitalizuju svoj svet fudbala dobrim pojačanjima i sa tim prednostima u pogledu reklamnih ugovora fudbalera - kaže Minguelja.

On je svojevremeno bio i kandidat za predsendika Barselone, dok je Mesi sa današnjim predsednikom kluba Đozep Marijom Bartomeuom u konfliktu.

Minguelja je osim po angažovanju da se dovede Mesi kao 13-godišnji dečak, bio i čovek koji je doveo Stoičkova, Maradonu i Romarija i katalonski klub.

- Barsa mora da promisli o celoj situaciji. Ako sa Leom Mesijem nisu znali koji im je pravac kretanja, zamislite šta će biti bez njega. Bartomeu je rekao da igrači moraju da odlaze iz kluba sa počastima, a već sledeće nedelje ih otpušta telefonom - rekao je Minguelja.

Čelnici Intera su isprva poricali da imaju bilo šta sa tim, potom da bi svaki klub poželeo Mesija, ali da je u ovom trenutku gotovo nemoguće dovesti ga, do priče da će sve resurse usmeriti ka tome da transfer ipak ostvare.

Video: Borjan pobedu u Tirani posvetio ubijenom Deliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    26. avgust 2020 | 11:15

    bolje dodji u Čukarički...topli obrok,plata redovna...šta hoćeš više 😉

  • blue moon rising

    26. avgust 2020 | 11:28

    Konacno dolazi Messi. Mislim da cemo imati najjaci nalad u istoriji... mesi aguero silva auuu. Gvardiola uzima ls lagano sledece sezone. Mislim da sad zvanicno mozemo da kazemo da je City najveci klub na svetu.

  • Mane

    26. avgust 2020 | 11:06

    Ostaje u Barsi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA