≫ 

Evo gde možete uživo da gledate meč Partizan - RFS

Partizan počinje svoj pohod u evropskim kvalifikacijama

  • 21
FK Partizan Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Neobičan sistem kvalifikovanja na koji timovi nisu navikli donosi nam samo po jedan meč u svakom od prva tri kvalifikaciona kola za evropska takmičenja, a Partizanova prva prepreka je letonski RFS.

Crno-beli će probati da ponove rezultat iz prošle godine kada su bili nadomak nokaut faze Lige Evrope, ali neće smeti da se "okliznu" u jednom pokušaju u četvrtak od 21 sat.

Koji minut pre 21.00 počinje program posvećen utakmici sa stadiona Partizana, a prava na prenos ima RTS koji će meč prenositi na svom prvom programu.

Očekivani sastav crno-belih u kom bi trebalo da se suprotstave letonskoj ekipi je Stojković, Vitas, Banjak, Miletić, Urošević, ispred njih su Zdjelar i Šćekić, dok u ofanzivi deluju Stevanović, Natho i Asano sa najisturenijim Sadikom u špicu.

Partizan pred ovaj meč ima niz od tri pobede (Javor 4:0, Radnik 2:0 i Inđija 5:0), dok RFS u svojim domaćim okvirima nije izgubio od 25. jula od Ventspilsa, a u međuvremenu je imao pet pobeda i remi.

Partizan večeras (21.00) otvara evropsku sezonu protiv letonskog RFS-a iz Rige. Očekuje se ubedljiva pobeda crno-belih, s obzirom na snagu rivala - kvota na keca je 1,20, a na kombinazziju 1&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - RFS.

Prvi put u istoriji TSC iz Bačke Topole igra u Evropi, a debituje večeras (20.00) u Moldaviji, na gostovanju Petrokubu. Iako mu je ovo premijerno učešće u evrokupovima, TSC je favorit s kvotom 2,10 na dvojku, kec je 3,50, a iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Petrokub - TSC.

Zanimljiv duel u kvalifikacijama za Ligu Evrope očekuje nas danas (16.30) u Banjaluci, gde Borac dočekuje crnogorsku Sutjesku. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,20, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Borac Banjaluka - Sutjeska.

Video: Savo Milošević pred meč sa RFS-om otkrio da Partizan menja golmana za Evropu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija doboj

    27. avgust 2020 | 09:42

    veceras je odmor za oci..uzivanje je gledai Partizan za razliku od one nase mucenice...ljepota u igri , ideja driblinzi sve ono sto krasi velike klubove..ljubomoran sam na Partizan..za tri klase su bolji od nas..istina je al bolna..

  • DS

    27. avgust 2020 | 09:37

    Ko jos to gleda?

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. avgust 2020 | 09:24

    Пожелео бих гостима да не прођу добро на лавору...ето, нек се понови Петах тиква...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA