Transfer "bomba" iz Liverpula: Mane preko posrednika ponuđen Barseloni, cena nije mala

Mesi još nije ni otišao, Liverpul je spreman da još jednog svog igrača pošalje u Barselonu posle Filipea Kutinja

  • 1
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Sadio Mane bi mogao u Barseloni da zameni čuvenog Argentinca koji je pre dva dana objavio da hoće da ide sa stadiona Kamp Nou, pa nešto više od mesec dana pre kraja prelaznog roka u Barsi već traže alternativu.

Senegalac je već četiri godine zvezda Liverpula gde je došao iz Sautemptona i na Enfildu se profilisao kao jedan od najskupljih ofanzivaca i najboljih igrača na svetu.

Mane je poslednjih meseci odugovlačio s produžetkom ugovora, a kad se uzme u obzir da je "procvetao" baš kod Ronalda Kumana, dok je današnji trener Barse vodio Sautempton, nije čudo što Tutomerkato piše da je Sadio preko posrednika ponuđen katalonskom gigantu.

Dvadesest osmogodišnji Mane je sa Liverpulom postao evropski prvak prošle godine pobedom nad Totenhemom u finalu Lige šampiona u Madridu, da bi godinu kasnije bio ovenčan i krunom prvaka Engleske - prvom koju je Liverpul osvojio posle 30 godina.

Međutim, čak i da Barselona hoće da razmotri ponudu, u igri je i Real Madrid čiji je trener Zinedin Zidan više puta rekao da mu se dopada igra Senegalca.

Problem za oba kluba može da bude obeštećenje od oko 120 miliona evra jer je Mane pod ugovorom do 2023. godine, pa se njemu ne žuri da ga produžava, a Liverpul još uvek može da izvuče veliki novac za njega.

Redsi su Manea pre četiri godine Sautemptonu platili 41,2 miliona evra, a on je od tada odigrao 170 utakmica za Liverpul u svim takmičenjima i dao je 81 gol uz 34 asistencije.

Partizan večeras (21.00) otvara evropsku sezonu protiv letonskog RFS-a iz Rige. Očekuje se ubedljiva pobeda crno-belih, s obzirom na snagu rivala - kvota na keca je 1,20, a na kombinazziju 1&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - RFS.

Prvi put u istoriji TSC iz Bačke Topole igra u Evropi, a debituje večeras (20.00) u Moldaviji, na gostovanju Petrokubu. Iako mu je ovo premijerno učešće u evrokupovima, TSC je favorit s kvotom 2,10 na dvojku, kec je 3,50, a iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Petrokub - TSC.

Zanimljiv duel u kvalifikacijama za Ligu Evrope očekuje nas danas (16.30) u Banjaluci, gde Borac dočekuje crnogorsku Sutjesku. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,20, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Borac Banjaluka - Sutjeska.

Video: Borjan pobedu u Tirani posvetio ubijenom Deliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iceman

    28. avgust 2020 | 12:18

    Mane moze da dodje u Barselonu ali nikad ne bi mogao da zamjeni Mesija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA