≫ 

Posle napada, Čelsi dobio i brutalno pojačanje u odbrani: Tijago Silva stigao na Stamford Bridž!

Plavci se ozbiljno pojačavaju za novu sezonu

  • 2
Finale Lige šampiona, FK PSŽ, Pari Sen Žermen Foto: Tanjug/AP

Čelsi se pojačava u svim linijama tima! Posle Hakima Zijeha i Tima Vernera, koji su stigli kao pojačanja za napad, za Plavce je potpisao i doskorašnji kapiten PSŽ-a, Tijago Silva, koji stiže na Stamford Bridž kao slobodan igrač.

Čelsi je i zvanično potvrdio transfer i Tijago Silva se obavezao na jednogodišnju saradnju sa ekipom sa Stamford Bridža, uz opciju za produženje na još 12 meseci.

Tijago Silva ima 35 godina, prethodnih 8 sezona igrao je za PSŽ gde je došao iz Milana. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 88 mečeva i postigao 7 golova.

Prethodno je Čelsi doveo i levog beka Lestera Bena Čivela za 50 miliona evra, kao i Malanga Sara iz Nice bez obeštećenja, čime je odbrana potpuno rekonstruisana.

Ovih dana bi trebalo da se reši i pitanje najveće bombe na Stamford Bridžu, dolazak Kaija Haverca iz Leverkuzena za 100 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    28. avgust 2020 | 13:00

    Kakva dvolicna pilitika,a Vilijanu i bezbroj igracima koji su imali preko 32 godi nije produzen ugovor zbog godina a sad dovode igraca od 35 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA