≫ 

Nemanja kaže da je njegova lična odluka da ne igra za Srbiju: Kokeza o razlozima Matićevog odlaska

Već je potvrđeno da veziste Mančester junajteda neće biti na Tumbakovićevom spisku, sada je dato i šturo obrazloženje zašto

  • 41
Nemanja Matić Foto: Marko Jovanović

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je da Nemanja Matić, fudbaler Mančester junajteda nije dao konkretan razlog za izostanak sa spiska nacionalnog tima za predstojeće izazove Srbije u septembru.

Matić je nedavno odlučio da se povuče iz nacionalnog tima Srbije i mnogi ljubitelji fudbala u našoj zemlji su se pitali šta je razlog od četvrtka do danas.

- Lično nisam razgovarao sa Nemanjom, razgovarao je Vladimir Matijašević. Nemanja mu je rekao da je to njegova lična odluka, ništa mu nije rekao konkretno. Misli da u ovom momentu, tako mi je Matijašević rekao, da neki mlađi momci dobiju svoju ulogu. Normalno je da vremenom dođe i do smene generacija i da ti mladi momci daju doprinos. Grb Srbije i naša zemlja su nešto najvažnije uz dužno poštovanje prema klubovima - rekao je Kokeza gostujući u Jutru na Prvoj.

Matić je već pauzirao od reprezentativnih akcija od novembra 2018. i meča sa Crnom Gorom, do 2019. kada je Matića Ljubiša Tumbaković vratio u nacionalni tim.

Nemanje nije bilo ni dok je selektor bio Siniša Mihajlović, a u vreme dok je Matić bio u odličnoj formi.

- Naravno, Nemanji bih se zahvalio za sve što je do sada uradio za reprezentaciju i poželeo bih mu sve najbolje u nastavku karijere - dodao je Kokeza.

Naredne utakmice srpskog nacionalnog tima su protiv Rusije trećeg septembra, a onda i protiv Turske šestog septembra u Ligi nacija.

Utakmicom Arsenal - Liverpul (17.30) na Vembliju u okviru Superkupa Engleske (Komjuniti šild) zvanično se otvara nova sezona u Engleskoj. Šampion je, naravno, favorit s kvotom 1,75, dok je kvota na Arsenal 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Arsenal - Liverpul.

Video: Ivanić drugim golom protiv Evrope stavio tačku na meč protiv tima s Gibraltara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sm

    29. avgust 2020 | 13:10

    Nemanja,ovako se ne radi,ako si više puta pokazao da si Srbenda,sa ovim potezom,daješ drugačiju sliku. Kad smo u fudbalu,nula,pomozi kad je najteže ili kaži baš pravi razlog... !

  • CH

    29. avgust 2020 | 11:19

    Ni ja ne bi igrao za reprezentaciju dokle god su ovi u fss.Sramota ko je sve tamo na celu sa ovim Kokezom ili kako vec.

  • Vukman

    29. avgust 2020 | 12:04

    Samo sloga Srbina spasava, bravo za Kokezu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA