≫ 

Burno je u Barseloni: Klub uručio otkaz svom pravnom timu, jer radi na izlasku Mesija iz kluba

"Vruće" je u Kataloniji

  • 4
FK Barselona - FK Napoli Foto: Tanjug/AP

Nema mira u Barseloni posle odluke Lionela Mesija da napusti Katalonce i sreću potraži na drugom mestu.

Španski mediji sad javljaju da je klub uručio otkaz advokatskoj kancelariji "Cuatrecasas" koja je godinama zastupala Barsu, zbog toga što vodi strategiju Mesija da izađe iz ugovora sa klubom.

Rukovodstvo Barselone je došlo do saznanja da pravni tim koji je na njihovom platnom spisku radi protiv interesa kluba tako što savetuje Mesija, koji im je takođe klijent, pa im nije preostalo ništa drugo nego da stave tačku na saradnju sa ovom advokatskom kancelarijom.

Navodno je pomenuti pravni tim odgovoran za sadržinu faksa koji je Mesi poslao na adresu kluba kada je obavestio rukovodstvo o namerama da ide ovog leta.

Iz kluba čvrsto drže svoju stranu, tvrde da je Argentincu, prema slovu ugovoora, prošao rok da se izjasni i odlasku, te da sada može otići samo u slučaju da zainteresovana strana plati obeštećenje od 700 miliona evra.

Očito je da će Mesi u nastavku spora sa Barsom imati jakog saveznika upravo u pomenutom pravnom timu koji je do tančina upoznat sa pravnom stranom ugovora najveće zvezde kluba.

Video: Navijačke tenzije u Barseloni zbog gradskog derbija: Baklje, dim i ultrasi bez maski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA