≫ 

Novi problem za Ljubišu Tumbakovića: Verder zabranio Veljkoviću da igra za Srbiju!

Bundesligaš doneo iznenadnu odluku

  • 15
Miloš Veljković Foto: MN press

Novi problem za selektora Orlova Ljubišu Tumbakovića samo dva dana uoči okupljanja reprezentacije Srbije i starta u Ligi nacija. Verder iz Bremena je zabranio Milošu Veljkoviću da se odazove u nacionalni tim.

Bundesligaš je saopštio na svom sajtu da je doneo odluku da Milot Rašica (takozvano Kosovo), Tahit Čong (Holandija u-21) i Miloš Veljković (Srbija), ne mogu da se odazovu u svoje reprezentacije jer dolaze iz regiona koje je Insitut Robert Koh označio kao visokorizične kada je reč o korona virusu.

Zdravstvene vlasti Bremena su potvrdile da bi pomenuti igrači morali u petodnevni karantin po povratku iz visokorizičnih država, čak i u slučaju da su im nalazi na korona virus negativni.

- Znajući sve to, a u dogovoru sa igračima, odlučili smo da se neće odazvati svojim reprezentacijama. Ako bi to učinili ne bi mogli da igraju za Verder u prvoj rundi DFB kupa, a to je nešto što smo želeli da izbegnemo - potvrdio je sportski direktor Verdera Frank Bauman.

Veljković je samo jedan u nizu naših fudbalera koji su otkazali dolazak na predstojeće reprezentativne akcije. Pride, pre nekoliko dana i Nemanja Matić je saopštio da se povlači iz nacionalnog tima.

Fudbalska reprezentacija Srbije će novi ciklus u UEFA Ligi nacija započeti utakmicama sa Rusijom (3. septembra, Moskva) i Turskom (6. septembra, Beograd).

Video: Tumbaković o Joviću i Grujiću, prozivkama Grobara, zašto nema Luke Milivojevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kile

    29. avgust 2020 | 20:14

    Pa kako zabranili kad nije ni pozvan 🙄

  • Pista

    29. avgust 2020 | 21:15

    Kako nam igra reprezentacija bilo bi pozeljno zabraniti joj da uopste I igra.

  • Oki

    29. avgust 2020 | 20:54

    Nek zabrane ronaldu,mesiju,mileru,krosu.....fifa mafija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA