≫ 

Dužina saradnje koči pregovore Kolarova i Intera

Klubovi su se već dogovorili

  • 0
Aleksandar Kolarov Foto: Tanjug/Ap

Srpski bek Aleksandar Kolarov pregovara sa Interom u vezi sa detaljima ugovora, ali postoji jedna prepreka.

Transfer iz Rome, u kojoj je Kolarov od 2017. u Inter je postao poznat pre nekoliko dana i pretpostavljalo se da će prelazak biti vredan oko dva miliona evra.

La Republika iznosi detalje posla u kom kaže da će Inter dati milion i petsto hiljada evra i još jednog igrača iz omladinskog pogona.

Taj igrač bi prema pisanju italijanskog medija trebalo da bude Edoardo Vergani, dok Skaj piše da se sada rešavaju pitanja ličnog dogovora igrača sa Interom.

Tu je došlo do manjeg zastoja jer Kolarov, koji u novembru puni 35 godina, hoće ugovor na dve godine, a "Neroazuri" daju na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje.

Planirani medicinski pregled u Milanu je u ponedeljak i ukoliko do posla ne dođe, mimoilaženje će se verovatno odnositi upravo na dužinu ugovorne obaveze.

Kolarov je u dao sedam golova i podelio je pet asistencija za Romu u protekloj sezoni u kojoj je odigrao 42 takmičarske utakmice.

Lokomotiva Marka Nikolića ušla je u lošu seriju, a da sve bude gore, danas (15.00) joj u goste dolazi šampion i najjači tim u Rusiji - Zenit. Kvota na dvojku je 1,90, dok je dupla šansa 1X 1,91. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Zenit.

Finale Kupa Grčke (20.00) donosi duel velikih atinskih rivala AEK-a i Olimpijakosa. Pirejci su uzeli titulu, pa žuto-crni žele da uzvrate udarac. Kvota na AEK je 3,20, na Olimpijakos 2,25, dok je iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za AEK - Olimpijakos.

Video: Het-trik Bena protiv Evrope kojim je praktično overen plasman u drugo kolo kvalifikacija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA