≫ 

"Nemamo strance i budžet kao Partizan, ali imamo sreće": Još jedan nezaboravan istup Lalatovića

A našalio se trener Vojvodine i sa reporterkom TV Arena Sport

  • 13

Radost do neba! To je osećanje sa kojim je Nenad Lalatović napustio Karađorđe ove nedeljne večeri. Njegov tim je ponovo uzeo meru Partizanu, treći put u poslednjih mesec i po dana.

Nije bilo potrebno postavljati mu pitanja, misli su same tekle...

- Zaslužena pobeda moje Vojvodine. Partizanu čestitam da dobroj igri, Partizan je pokazao da ima izvanredne igrače. Mi smo imali više sreće. Pobedili, mada smo primili onaj gol sa 16 metara glavom gde je Simić malo više izašao.

- Moram da kažem da su izmene koje sam napravio preokrenule rezultat. Mladenović je postigao gol, Stojković je postigao gol, Zukić je namestio. Drago mi je što su igrači koji su s klupe. Ja sam im se izvinio pred utakmicu što nisu počeli, ali sam im rekao da mogu da preokrenu meč ako uđu.

- Na poluvremenu sam bio smiren, nisam hteo da dižem tenziju i stvaram pritisak. Nema ni razloga da im pravim pritisak jer igraju protiv Partizana jednog od najplaćenijih timova u ligi. Partizan ima budžet, strance koji prave razliku, mi takve igrače nemamo. Ali eto, treći put zaredom i Vojvodina i Nenad Lalatović su pobedili Partizan. Ne znam da li može neko da se pohvali u Superligi od bilo kojih klubova da je za mesec i po tri puta pobedio Partizan? Vojvodina, grad Novi Sad i Nenad Lalatović - u dahu je rekao trener Vojvodine.

Potom se i našalio s reporterkom TV Arena Sport.

- Ja znam da ti navijač za Partizana, ali mi je drago da si mi ti donela sreću. Nenadu Lalatoviću svako donosi sreću - o osmehom je poručio popularni Lala i otrčao u svlačionicu na slavlje.

Video: Pogledajte najzanimljivije trenutke meča FK Vojvodine i FK Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA