≫ 

Partizan grmi na Srđana Jovanovića: Brutalna krađa i kompletan inženjering sudija i FSS-a!

Crno-beli se ne mire sa porazom u Novom Sadu

Vojvodina - Partizan Foto: MN Press

Poraz u derbiju 6. kola Superlige protiv Vojvodine izazvao je veliki bes i nezadovoljstvo u redovima Partizana, čija Uprava je za sutra ujutru zakazala hitnu sednicu Odbora za hitna pitanja.

Iz Humske krivce za kiks u Novom Sadu ne traže u svojim, već u redovima Fudbalskog saveza Srbije i Sudijske organizacije, odnosno delegiranog arbitra Srđana Jovanovića, smatrajući da su u sprezi oštetili tim iz Humske u duelu sa Novosađanima.

Tim povodom, Partizan je se kratko oglasio:

- Nakon brutalne krađe u Novom Sadu, kompletnog inženjeringa sudijske organizacije u sadejstvu sa čelnicima FSS-a, FK Partizan je zakazao za ujutru sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon čega će se obratiti javnosti u vezi sa daljim koracima - poruka je iz Humske.

Nema šta, očekuje nas buran ponedeljak...

Video: Pogledajte najzanimljivije trenutke meča FK Vojvodine i FK Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buzga

    30. avgust 2020 | 23:38

    Nikakva krađa se nije desila,Vojvodina je zasluženo pobedila, Lalatović je ispao gospodin u odnosu na Miloševića,koji svojim ponašanjem samo nanosi štetu Partizanu. Suma je divljački u padu laktom hteo da povredi Drinčića,jednog od najkorektnijih igrača u ligi. Vojvodina je možda oštećena za penal,ali nije pravila incidente,kao Savo koji nije u pravu,jer je Saničanin prvi došao do lopte koju je oduzeo Sadiku.Žao mi je što ne mogu da prihvate da je trenutno Voša bolja.

  • Ima li stida kod nas?

    31. avgust 2020 | 00:15

    Kako vas bre nije stid više, dokle da krivimo druge pa mi da smo tim mi bi zabili 5 komada Voši, igramo kao babetine neke, pogledajte meč u Evropi prije par dana, smijali smo se ciganima i komsinici a mi na svom terenu protiv totalni anonimisa jedva prodjosmo. Svaka utakmica dajemo izjave samo da uprava ostane na celu, ko nam je kriv za Novi Pazar i za katastrofa igru danas???? Pa mi smo ljidi odigrali samo jedan mec kako treba u ovoj sezoni, nista nismo bolji nego prosle sezone! Sudija je veceras najmanje bitan, vise je pokrao Vojvodinu nego nas budimo iskreni, dok ne promjenimo upravu stalno cemo pisati neke zalbe a igra nam biti zalosna, stalno gledamo sta radi komsinica, neka pokradu sve ako hoce i uzmu titulu ako kradu ali nasa igra je jad, čemer i bijeda, ovaj tim je jadan.

  • J

    31. avgust 2020 | 00:07

    Treba pruziti ruku i prihvatiti poraz, ovo nema veze sa sudjenjem, vojvodina zasluzeno pobedila, savo sramota za onako ponasanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA