Miloševićev gnev koji najavljuje buru: Neću više da ćutim, neću, sram vas bilo džukele!

Van sebe je bio trener Partizana psoel spornih momenata u Novom Sadu

  • 45
savo milošević Foto: youtube/Superliga

Šteta, utakmica Vojvodine i Partizana, još jedna njihova u rangu spektakularnih, pala je u senku skandaloznog ponašanja trenera Beograđana Sava Miloševića koji je na vrhuncu besa gađao glavnog sudiju Srđana Jovanovića flašicom vode pri vođstvu gostiju od 2:1.

Nije ni čekao da mu Jovanović pokaže crveni karton, Savo je već krenuo ka izlazu, a usput je imao šta da kaže delegatu utakmice Časlavu Lukiću što se sve moglo čuti na snimku koji je na zvaničan sajt dala na uvid javnosti Superliga.

- Ovo je sramotno! Ovo je sramotno šta radite - upirao je prstom u Lukića kao predstavnika FSS-a Savo Milošević, potom u dahu nastavio, siktao je od besa:

- Neću više da ćutim. Neću više da ćutim - preteći se udaljavo Savo.

Bio je Savo već emotivno načet psole prvog burnog detalja na meču, nesportskog poteza Sume i udaranja Drinčića, za šta je i on zaradio direktan crveni karton.

I posle te situacije Milošević je grmeo, vulgarno vikao, uz bujicu psovki streljao pogledom Jovanovića i njegove saradnike.

- Je*aću vam majku seljačku. Sram vas bilo, sram vas, sram vas bilo džukele, sram vas bilo - ponavaljao je ljutito Miloševića, jedva su uspeli da ga primire njegovi saradnici.

Pogledajte i taj trenutak, posluašjte bes Miloševića koji će za ovaj ispad sasvim sigurno biti rigorozno kažnjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    31. avgust 2020 | 00:01

    Onakav udarac sume laktom igraca vojvodine nije samo za crveni vec i za suspenziju od minimum 10 meceva. Covece nije to kecerski ring nego fudbalski stadion.

  • Baster

    31. avgust 2020 | 00:06

    Ako Savo poseduje i trunku realnosti i ako ponovo pogleda celu utakmicu,shvatiće da nema potrebe za dizanjem tenzije i optuživanje. Crveni opravdan,nije faul nad Sadikom,par grešaka sudije na obe strane..

  • Grga

    31. avgust 2020 | 00:00

    Nekada su treneri bili gospoda, sudije su bile gospoda, navijači. Ljudi su bili gospoda a onda je došla demokratija bez diplome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA