≫ 

Navijač zaustavio Lalatovića, pitao što protiv Zvezde ne igra kao protiv Partizana: Ovo je odgovor!

Trener Vojvodine napravio je šou na konferenciji posle derbi meča na Karađorđu

  • 50
Nenad Lalatović Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Trener Vojvodine Nenad Lalatović imao je svoj mali šou na konferenciji za novinare posle pobede nad Partizanom. Osim što je podelio utiske o trijumfu u nadoknadi, za koji je istakao da ga je Bog nagradio zbog svega što je preživeo u Nišu od strane navijača Partizana, gde je kako kaže gađan i ciglom, Lalatović je bio dobro raspoložen i za zbijanje šala s novinarima.

Iako se konferencija odužila, Lalatović je bio raspoložen da dalje priča.

- Ja volim kad me neko pita. Ja volim kad pucate. Samo pucajte slobodno. Meni je dosadno kad dođem na konferenciju, niko ne postavlja pitanja. Onda više ne držimo konferencije jer dođemo, ispričamo šta imamo minut i niko nema pitanja. Voleo bih da dođe što više novinara i da mi postavljate mnogo pitanja - rekao je Lalatović.

Usledilo je pitanje novinara da li će vratiti konferencije za novinare, pošto su jedan od retkih klubova, možda i jedini u Evropi koji ne drži konferencije.

- Ako se budete uozbiljili, hoćemo - odgovorio je Lalatović i nasmejao sve u sali, a zatim objasnio i zašto je Vojvodina ukinula konferencije.

- Šalim se, nisam ja to naredio, nego čovek iz uprave kluba, koji je pogledao konferencije i pitao zašto traju minut. Kada sam mu objasnio, rekao je "Ukini onda konferencije ako niko ne postavlja pitanja". Ja sam jedini trener sa kojim uživate da pričate. Nisam samo neko ko klima glavom. Svi ste sad nasmejani, svi srećni. Ja pričam, vi to nekad iskoristite i promenite naslov, ali vidite kako sam zabavan, zato me i volite. Šta da sam mutav i da samo klimam glavom, bio bih vam dosadan - rekao je Lalatović, a zatim se osvrnuo na komentar jednog momka koji mu je rekao da samo protiv Partizana ovako motiviše ekipu, a da to nije slučaj i kada igra protiv Crvene zvezde.

- Jedan momak me zaustavi i kaže "Da, ti ovako igraš samo protiv Partizana, kad ćeš tako protiv Crvene zvezde?" Ja kažem ja nisam kriv imam utakmice protiv Zvezde, protiv Čukaričkog smo imali poluvreme kakvo smo imali. Ovde smo primili evrogol, mi smo im prekinuli onaj niz kada su jurili rekord. Ovde smo igrali 2:2. Zvezda ima najkvalitetniji tim, teško ih je pobediti, ali verujte mi da ću još više energije dati kada igramo protiv Crvene zvezde.

- Jer da neko ne pomisli ja puštam Crvenu zvezdu. Kako ja da kažem igračima "ajde da pustimo Zvezdu". To ne može da se desi, to se nikad u istoriji nije desilo. Nego Crvena zvezda pobeđuje druge klubove, ali verujte mi da ću biti još više znojav nego danas kada budemo igrali protiv njih - poručio je Lalatović.

Pogledajte taj deo konferencije u priloženom snimku:

Pogledajte i kako izgleda Sanja Kružević, portparolka Vojvodine koja vodi konferencije Novosađana:

Video: Novi incident na Karađorđu, Milošević gađao sudiju flašicom pa dobio crveni i šutnuo mikrofon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    31. avgust 2020 | 13:04

    On kaze da je pobedio Partizan 3 puta u mesec i po sto niko nije uradio. Idemo redom, ta prva pobed od navedene tri je iz nepostojeceg penala koji je kao skrivio Markovic. Svi su mislili da je u stvari faul za Partizan sto je i reporter u pocetku rekao. Druga "pobeda" je posle penal serije u finalu kupa. Svi znamo da su te pobede cista lutrija (sreca), a ovu sinoc im je ipo pola izvojevao sudija i strucni stab Partizana postavljajuci onog mladog direka na gol. Partizan je imao pobedu u dzepu i sa igracem manje. Moj Lalatovicu ovo ti je prava istina, a ne jacina tvoje Vojvodine i velicina tebe kao trenera. Jos ce se fudbal igrati!

  • Zemun1

    31. avgust 2020 | 12:30

    Bolje ti rodjo postavi pitanje Partizanu, zasto im je utakmica protiv Zvezde pitanje zivota i smrti...a posle gube u Surdulici.

  • Dejan

    31. avgust 2020 | 11:53

    Sve je covjek lijepo rekao,u cemu je problem grobari?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA