Imobile Laciov do 2025! Rimljani "vezali" Zlatnu kopačku i poslali jasnu poruku bogatijima

Rimljani obezbedili ili napadača za naredne godine, ili ozbiljnu "lovu" za njegov odlazak

  • 0
ćiro imobile Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Lacija Ćiro Imobile neće nigde iz kluba bar još neko vreme i ne za "sitne novce" jer su Rimljani ponudili novi ugovor svom napadaču. Gazeta delo Sport piše da će po novom ugovoru Imobile primati platu od četiri miliona evra godišnje.

Čovek koji je prošle sezone bio Zlatna kopačka Evrope je po novom ugovoru vezan za Lacio do 2025. a o svemu je izvestio direktor komunikacija nebesko-plavih Stefano De Martino putem zvaničnih kanala kluba.

- Vest dana je da se Ćiro Imobile obavezao na saradnju do 2025. i to je profesionalni, lični i poznat izbor - rekao je De Martino u ponedeljak.

Klub je to potom ozvaničio i preko svojih naloga na društvenim mrežama.

- Hteli smo odmah da objavimo, jer je vest stigla pre samo nekoliko sati. Važno je što Imobilea prati mnogo važnih timova, jer je on vlasnik priznanja "Zlatna kopačka". Ovim izborom se Imobile odlučio za Lacio do kraja. On je profesionalac koji uvek hoće da se unapređuje i sigurno će i sada podići lestvicu u pogledu golova - kaže De Martino.

Imobile je prošle sezone dao 36 golova na 37 utakmica Serije A, a 125 na 178 mečeva za Lacio. Na Olimpiko je došao pre četiri godine iz Sevilje za nešto manje od deset miliona evra.

Od tada mu se vrednost učetvorostručila. Pre Sevilje je igrao za Torino, Borusiju Dortmund, Đenovu i Juventus između ostalih klubova.

Video: Novi incident na Karađorđu, Milošević gađao sudiju flašicom pa dobio crveni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA