≫ 

Zvezda nastavlja da se oslobađa viška igrača: Štoper zvanično u Portugaliji!

Srđan Babić će narednih godinu dana igrati za Famalikao na pozajmici

  • 0
Srđan Babić Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda nastavlja da se rešava "viška" igrača, pa je tako na današnji dan potvrđeno da će štoper Srđan Babić karijeru nastaviti u portugalskom Familikau, koji je ovu vest ozvaničio na svom zvaničnom sajtu.

Babić će narednih godinu dana provesti na pozajmici u Portugaliji, sa opcijom otkupa od 1.100.000 evra, a Familikao će pokriti i celu platu Babića za narednih godinu dana.

Familikao i Zvezda su ovog leta već bili u pregovorima, ali se očekivao dolazak iz Portugalije na Marakanu, a ne u suprotnom pravcu, pošto su crveno-beli zagrizli za napadača Andersona.

Videćemo da li bi transfer Babića moža mogao da pogura eventualni transfer Andersona, jer Zvezda i dalje traga za napadačem.

Podsetimo, Babić je došao na Marakanu iz Real Sosijedada u transferu vrednom 800.000 evra, nakon što je Zvezda otkupila njegov ugovor posle jednogodišnje pozajmice. Ipak, za tri sezone na Marakani nije se ustalio kao lider u odbrani i uglavnom je bio rezervno rešenje i Vladanu Milojeviću i sada Dejanu Stankoviću.

Babiću ugovor sa Zvezdom ističe u decembru 2021. godine.

Zvezda u odbrani na poziciji štopera sada ima Miloša Degeneka, Nemanju Milunovića, Radovana Pankova i mladog Strahinju Erakovića.

Video: Preokret za osam minuta: Zvezda vodi sa 2:1, strelac je Srđan Babić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA