≫ 

Grobari dočekali ekipu Partizana posle meča sa Vojvodinom: Ubeđivali Miloševića da ne da ostavku!

Revolt šefa struke, koji je nameravao da podnese ostavku, nije naišao na odobravanje najvernijih pristalica, koji žele da i on i fudbaleri nastave borbu

Savo Milošević Foto: Marko Jovanović

Nisu ga voleli kada je imenovan za šefa struke, štaviše - terali su ga već na prvoj utakmici, vrteli su skeptično glavom i kada je postalo jasno da ima šlifa za trenerski posao i da Partizan posle dve godine antifudbala liči na tim, ali izgleda je da volej mikrofona Arene Sport na minulom meču sa Vojvodinom potpuno preokrenuo situaciju.

Grupa od 50 najvatrenijih navijača crno-belih dočekala je autobus sa igračima i stručnim štabom i pružila podršku Savu Miloševiću, koji je, revoltiran dešavanjima, imao nameru da podnese ostavku.

Verovatno nikome u taboru Partizana nije bilo svejedno kada je ispred sportskog centra u Zemunu ugledao predstavnike južne tribine, koji su čekali povratak ekipe iz Novog Sada, ali je situacija bila dijametralno suprotna od očekivane.

Navijači su razgovarali sa trenerom i fudbalerima, pružili im podršku, bez obzira na poraz od Vojvodine, najavljujući da će i sami biti još aktivniji u ukazivanju na anomalije u srpskom fudbalu.

Miloševiću, koji im je predočio da želi da ide, jer ne može više da se "bori sa vetrenjačama", poručili su da ne bi trebalo da podnosi ostavku, već da dobro razmisli o svemu i nastavi da se bori zajedno sa timom, pošto ima punu podršku navijača.

To je praktično bila u uvertira i u današnje višesatne razgovore na stadionu u Humskoj, gde je hitno sazvan sastanak Odbora za hitna pitanja u vezi sa minulim dešavanjima na meču sa Vojvodinom i konkretnim koracima koje Partizan namevara da preduzme.

Sastanak će takođe biti obavljen i sa Savom Miloševićem, koji je podsećamo, revoltiran suđenjem Srđana Jovanovića, uleteo u teren i bacio flašicu, a zatim "uhvatio na volej" i mikrofon Arene Sport, posle čega je dobio direktan crveni karton.

Video: Novi incident na Karađorđu, Milošević gađao sudiju flašicom pa dobio crveni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max90

    31. avgust 2020 | 17:06

    Savo mrš iz partizana odmah sada odmah sa sve upravom napolje odmah

  • Rade

    31. avgust 2020 | 16:40

    Da li je to NJIHOV privatni klub????? More Mars iz kluba, jedni drugima cuvaju ledja kao SPS I voze nas ko volove.

  • Dex

    31. avgust 2020 | 17:26

    A to ga podrzavaju oni sto ih uprava placa .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA