Jeo sam svašta, pio gazirano i nisam spavao do jutra: Srbin priznao da je potcenio kineski fudbal

Arnautović je imao težak početak u Šangaju

  • 1

Marko Arnautović, austrijski fudbaler srpskih korena, priznao je da je potcenio kinesku ligu u kojoj igra za Šangaj SIPG!

Nakon što je u Premijer ligi igrao za Stouk i Vest Hem, Arnautović je u julu 2019. za 23 miliona funti prešao u Šangaj u kom mu na početku nisu "cvetale ruže."

- Potcenio sam ligu, nisam trenirao kako treba. Nisam pazio na svoje telo, jeo sam svašta, pio gazirana pića puna šećera, a to nije bilo dobro. Nisam mogao da zaspim do jutra jer sam se u početku teško privikavao na drugu vremensku zonu. Tako da sam bio budan i jeo sam preko mere - rekao je Arnautović i dodao:

- Shvatio sam da neću moći da igram ovde ako nastavim sa starom praksom. Znam šta se traži od mene, klub želi da budem na visokom nivou, da maksimalno pomognem u borbi za titulu. Zato sam se promenio.

Arnautović je u dresu Šangaja dao 14 golova na 23 meča, a ugovor sa ovim klubom ima do decembra 2022. godine. Prethodno je u dresu Vest Hema dao 22 gola na 65 mečeva.

Zanimljivo, u sezoni 2017/18 bio je proglašen za najboljeg igrača Čekićara, dok se nedavno upustio u privredu, te se bavi destilacijom i proizvodnjom novog brenda, alkoholnog pića sa svojim prezimenom. U pitanju je džin koji se pravi od šljive iz Srbije i kajsije iz Austrije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Musa

    1. septembar 2020 | 00:30

    Od kad se džin pravi od tog voća. Bolje da se držao rakije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA