≫ 

Ko su mogući rivali Zvezde u plej-ofu LŠ i Partizana, Voše i TSC-a u 3. kolu kvalifikacija za LE?

Svi potencijalni rivali su poznati, čeka se samo žreb u Nionu

  • 4
Uefa, Zvezda, Partizan Vovodina, TSC Printskrin: Uefa.com, Wikipedia

Drugi dan zaredom, Evropska fudbalska unija (UEFA) organizovaće žreb za kvaliikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope koji tradicionalno počinje u 12 i 13 časova!

Na žrebu će se naći sve četiri srpska kluba koji već znaju svoje potencijalne rivale u narednoj rundi. Što se tiče Crvene zvezde, to je plej-of Lige šampiona, dok Partizan, Vojvodina i TSC čekaju protivnike u 3. kolu kvalifikacija za LE.

Zvezda neće biti povlašćenja danas u Nionu i ukoliko u 3. kolu eliminiše Omoniju u plej-ofu će igrati protic Salcburga, Olimpijakosa, Slavije iz Praga i boljeg iz duela Ferencvaroš - Dinamo Zagreb. Za razliku od prva tri kola, plej-of će se igrati na dva meča i utakmice su programu 22, 23, 29. i 30. septembra.

Partizan u 2. kolu igra protiv Sfintula u Moldaviji i ako prođe dalje izvući će nekog iz šešira u kom se nalaze Šarloa (Belgija), Alanja (Turska) i Desna (Ukrajina).

TSC će imati teži zadatak u 2. kolu i u slučaju da eliminišu rumunski FCSB biće povlašćeni u 3. rundi. a tamo ih čekaju Anortozis i pobednici duela Kolerajn – Madervil, Riterai – Slovan Liberec i Pjast Gljivice – Harterg.

Vojvodina je imala dosta sreće i svoje učešće počinje tek od 3. kola gde će ih čekati bolji iz duela Lokomotiva Plovdiv – Totenhem i Bala Taun – Standard Lijež ili ruski Rostov.

Utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (igra se jedan meč) na programu su 24. septembra, dok je drugo kolo planirano sedam dana ranije.

Video: Mrkela: Nijedan protivnik nije lak, to smo naučili kroz istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    1. septembar 2020 | 10:02

    Ma daj da prvo prodjemo ovu kaljavu Omoniju..i sigurna je grupna faza lige evrope..Voleo bix Dinamo da se konacno sa njima obracunamo i to na Marakani nasoj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA