≫ 

Zvezda protiv Olimpijakosa za ulazak u Ligu šampiona

Naravno, ukoliko beogradski crveno-beli preskoče treće kolo i Omoniju

  • 77
Nemanja Milunović Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su ime potencijalnog rivala u plej-ofu Lige šampiona, nakon što je u podne održan još jedan žreb u Nionu!

Ukoliko eliminišu kiparsku Omoniju u 3. kolu, srpski šampion će na poslednjem stepeniku pred ulazak u grupnu fazu igrati protiv Olimpijakosa! Tima protiv kog su prošle sezone igrali u grupnoj fazi LŠ. Podsetimo, Zvezda je u Beogradu slavila sa 3:1, dok su Grci u Pireju pobedili sa 1:0 golom u 87. minutu.

Za razliku od prva tri kola, u plej-ofu će se igrati dva meča koji su na programu 22, 23, 29. i 30. septembra, a Zvezda će potencijalno u prvom susretu protiv grčkog šampiona biti gost. Prethodno će crveno-beli 15. ili 16. septembra gostovati i u Nikoziji.

Podsetimo, Zvezda će u slučaju pobede nad Omonijom obezbediti grupnu fazu Lige Evrope, dok će eventualan poraz "prebaciti" crveno-bele u plej-of LE.

Ostali parovi:

Slavija Prag - Mitjiland/Jang Bojs

Makabi Tel Aviv/Dinamo Brest - Salcburg

Olimpijakos - Omonija/Crvena zvezda

Karabag/Molde - Ferencvaroš/Dinamo

Krasnodar - Benfika/PAOK

Gent/Rapid - Dinamo Kijev/AZ Alkmar

Video: Mrkela: Nijedan protivnik nije lak, to smo naučili kroz istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🏴‍☠️🇷🇸

    1. septembar 2020 | 13:04

    Padao je Liverpul, Krasnodar, Keln, Sparta, Olimpijakos, Jang Bojs, Salzburg... Zasto ne bi jedna Omonija pa posle nje jos jednom Olimpijakos, koji ima kompletno novu odbranu, neuigranu, sa bekovima od 35god. Mi cemo i trecu za redom u LŠ, zivi bili pa videli. Srecno svim nasim ekipama. Srce bi mi bilo puno kada bi svi uspeli da udju u EL a mi u LS. Pa cak i komsije 😉 Srecno braco Srbi.

  • Војска преко Дрине - КНД

    1. septembar 2020 | 12:32

    ПАДА И ОЛИ! Последња два пута се извукао, овај пут неће... ИДЕМО ОПЕТ У ЛШ - ГАЗИ ЗВЕЗДО!

  • Idemo dalje!

    1. septembar 2020 | 12:32

    Zvezda ide dalje ! Borjan heroj dvomeca ! Olimpijakos jos nije odigrao takmicarsku utakmicu, a Stankela zna kako se igra sa velikim ekipama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA