≫ 

Milošević posle odlaska iz Partizana: Ići odavde i nikada više ne raditi ovde!

Prva izjava Miloševića kao bivšeg trenera crno-belih

Savo Milošević, FK Partizan Foto: MN Press

Dosadašnji trener fudbalera Partizana Savo Milošević potvrdio je da je otišao iz Humske!

Milošević je na klupi Partizana proveo godinu i po dana i uspeo da osvoji Kup i izbori jedan plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a na njegovo mesto je došao Aleksandar Stanojević.

- Nisam u afektu otišao, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno - rekao je Milošević za Sport Klub i dodao:

- Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: Ići odavde i nikad više ne raditi ovde!

Video: Novi incident na Karađorđu, Milošević gađao sudiju flašicom pa dobio crveni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo gledaj

    1. septembar 2020 | 17:56

    Treba priznati da si strucnjak kao sto si i bio fudbaler, taj isti savez te je gurao i forsirao u reprezentaciji da postanes neko i nesto, da se prodas i uzmes lovu a bilo je boljih od tebe bez sanse. Zar sada tom istom savezu tako vracas, prostacki i psovajuci sve zivo. Nisi za u ljude, sam si najbolji.

  • Zeka

    1. septembar 2020 | 18:13

    Vidi ovako Savo,bio si dobar fudbaler to je ne-sporno,ali nisi brate za trenera batali ti to,vidi ovako ,imao si u 78 minutu 2-1 sa igracem manje i posle toga Asano sebicni stopostotnu sansu za 3-1 ,ti umesto kod rezultata 2-1 da izvedes napadaca i uvedes nekog veznjaka ,ti ne menjas nista drzis Sadika u napadu bezveze ,gubis dobijenu utakmicu tvojom krivicom ti kukas na sudije e moj Savo!!!

  • MUKTE

    1. septembar 2020 | 19:54

    za tebe su ovce i krave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA