Partizan se emotivno oprostio od Miloševića, pa zakazao promociju Stanojevića

Novi trener zvanično u sredu od 12 časova

  • 37
Početak priprema FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Fudbalski klub Partizan emotivnim saopštenjem se oprostio od dosadašnjeg trenera Sava Miloševića i već u sredu je zakazao promociju novog trenera Aleksandra Stanojevića!

Promocija će biti tačno u podne na stadionu crno-belih koji se neizmerno zahvaljuju dosadašnjem treneru Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub.

- Suočeni sa novonastalom situacijom, a bez mogućnosti da istu promenimo, FK Partizan sa neizmernim žaljenjem objavljuje da se dana 1. septembra i zvanično rastao sa šefom stručnog štaba Savom Miloševicem. Dani i sati ubeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde sa kojom se Milošević sa svojim strucnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja izmedu FK Partizan i još jednog velikana ne samo srpskog već i evropskog fudbala je završena. FK Partizan se neizmerno zahvaljuje Savi Miloševicu na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domacem prvenstvu! Savo kao takav, veliki čovek i još veći Grobar će zauvek biti deo crno-bele porodice. Imenovanje novog šefa stručnog štaba FK Partizan bice naknadno objavljeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    1. septembar 2020 | 18:02

    SAVO povedi I VAZURU. Spasi nas.

  • Toxi

    1. septembar 2020 | 17:50

    Nisu vam krivi FSS, Zvezda, sudije, CIA, BIA, KGB, Mosad, Pera ložač itd... Glavni i jedini krivac vam je uprava. Na čelu su vam ljudi koji nemaju nikakvu vezu sa sportom, njih trojica zajedno nisu nakupili tri časa fizičkog vaspitanja. Dovedite na čelo ljude koji su vas igrajući za Partizan proslavili i u zemlji i u Evropi, malo li ih je. Dok je trio VVV na čelo kluba svi će biti krivi sem njih. Bez jakog Partizana nema niti jake Zvezde niti jake reprezentacije.

  • Padinjak

    1. septembar 2020 | 17:18

    A sta cemo sa vama UPRAVO ???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA