≫ 

Bivši trener Zvezde preuzeo Radnik iz Surdulice

Slavoljub Đorđević je sa uspehom vodio omladince crveno-belih

  • 12
slavoljub đorđević Foto:crvenazvezdafk.com

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, a potom trener, Slavoljub Đorđević dobio je svoj prvi samostalni trenerski angažman u seniorskom fudbalu. Naime, on je preuzeo Radnik iz Surdulice.

Đorđević je prethodnih godina radio u omladinskoj školi Crvene zvezde, a prošle sezone je sa velikim uspehom vodio Zvezdine omladince, pogotovo u Ligi šampiona za mlade, gde su stigli do osmine finala i tu su eliminisani od Midtjilanda.

Tokom leta on je odlučio da napusti Marakanu zbog želje da se posveti radu u seniorskom fudbalu i nije dugo čekao na novi angažman. Zvezda i Đorđević su stavili tačku na dosadašnju vrlo uspešnu saradnju, razlog je želja mladog trenera da se oproba u seniorskoj konkurenciji.

Podsetimo, iz ekipe koja je igrala Ligu šampiona kod Đorđevića trojica su prebačena u prvi tim Crvene zvezde, i to Andrija Katić, Uroš Blagojević i Ilija Babić, dok su Grafičar pojačali Ričard Odada, Miloš Pantović i Uroš Milovanović.

Video: Mrkela: Nijedan protivnik nije lak, to smo naučili kroz istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joco

    1. septembar 2020 | 22:48

    Još jedna filijala. Inđija sa Živkovićem i sada i Radnik, bio je i pre ali da se overi još jače.

  • MARKO GROBAR

    1. septembar 2020 | 22:45

    Po ovoj našoj džumbus ligi, samo defiliraju treneri zvezde. Valjda im je to direktiva da bi joj olakšali put do titule. Nigde u svetu vi nemate trenera sem u ovoj propalo, Kokeza ligi.

  • GP

    2. septembar 2020 | 07:45

    Poklopiti su sve klubove osim Partizana, a onda se jedu kada im se predoci da ima petokraka igra sklanjalice. Sve je ovo smišljeno, ali je zaista jadno cime se služe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA