≫ 

UEFA odredila termin meča Omonija - Zvezda: Crveno-beli jure plej-of LŠ po najvećem suncu

Za dve nedelje je meč kiparskog i srpskog prvaka

  • 15
Crvena zvezda Tirana Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Kiparska Omonija dočekaće Crvenu zvezdu na stadionu "GSP" u Nikoziji u meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, od 18 sati po lokalnom, a 17 po srpskom vremenu, prema odluci UEFA.

Predstavnici kiparskog kluba su insistirali da se meč igra u ranijem terminu, njihov zahtev UEFA je usvojila, pa će se duel igrati u periodu koji je, posebno kada su vremenski uslovi na Kipru u pitanju, prilično neugodan.

Temperature na Kipru ovih dana konstantno idu preko 35 stepeni, subjektivni utisak je i da su više, pa Zvezdu ne očekuje nimalo jednostavan zadatak upravo zbog ovog podatka.

Istina, u vreme odigravanja utakmice temperatura bi trebalo da bude kudikamo prijatnija, oko 25 stepeni, što će i te kako pomoći crveno-belima da lakše izdrže napore koji ih čekaju na teškom gostovanju.

Zvezda će u Nikoziji igrati za prolaz u plej-of Lige šampiona gde je čeka Olimpijakos, a pobedom nad Omonijom bi osigurala učešće u Ligi Evrope.

Posećamo da je Omonije u 2. kolu iznenadila pobedom nad Legijom u gostima od 2:0 posle produžetka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    2. septembar 2020 | 21:30

    Ne lupajte gluposti! Utakmica se igra 16.septembra, em je kraći dan em su temperature čak i tamo, dosta niže. Možda bude i kiša.

  • X

    2. septembar 2020 | 22:07

    To se samo franjevci zale

  • Deki

    2. septembar 2020 | 23:43

    Ako mislite da je Zvezda favorit samo pogledajte kvote po kladionicama i videce te da su sanse 50-50 a ko misli da Zvezda moze da pobedi Omoniju neka stavi slobodno 500 evra na pobedu Zvezde i dobitak ce da im bude 1100 evra ali ako igraju kao u Tirani onda se zna, bice pobeda Omonije i teska blamaza Drzavnog prijekta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA