≫ 

Analiza Top 5 parova: Kako će proći Orlovi u Rusiji i Hrvati kod Ronalda, a gde se očekuje goleada?

Evo šta smo vam izdvojili za ovaj četvrtak od najzanimljivijih parova

  • 12

Još jednog četvrtka Telegraf vam tradicionalno donosi analizu najzanimljivijih parova koje smo izdvojili uz pomoć kladionice Top Bet.

Ove nedelje nema klupskog fudbala, ali je zato na programu mnogo mečeva reprezentacija, od kojih je nekoliko velikih derbija, ali i duel naših Orlova na gostovanju protiv Rusije.

Koje smo parove izdvojili, kakve su osnovne informacije o ovim duelima i koje su prognoze, pogledajte u videu na početku teksta.

Rusija - Srbija

Tim Srbije bez Matića i MIlivojevića, Srbija sastav reprezentacija Kako bi mogao da izgleda tim Srbije bez Matića i Milivojevića; Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Marko Jovanović

Reprezentacija Srbije je krenula u Moskvu na meč 1. kola Lige nacija protiv Rusije bez Nemanje Matića, koji je završio reprezentativnu karijeru. Ipak, u redovima Orlova ima mnogo vrhunskih pojedinaca i samo je pitanje kako će ih Ljubiša Tumbaković "posložiti" i ujediniti u tim. Kako je i sam selektor rekao, ovaj meč iskoristiće da uigra sistem i tim, kako bi iskristalisao s kojih startnih 11 će krenuti u borbu u baražu protiv Norveške. Rusija je zbog čelične discipline poznata kao nezgodan protivnik i našim momcima neće biti lako. Teško je prognozirati ishod, ali je realno očekivati 2 do 3 gola na meču. Pogledajte i kvote za ovaj meč koje nudi Top Bet.

Portugalija - Hrvatska

Hrvatska - Portugalija, EURO 2016 Mogu li oslabljeni Hrvati da zaustave Ronalda? Foto: Tanjug/AP

Duel dve dobre ekipe koje imaju dosta uspeha u prethodnih pet godina jer ih čine sjajni pojedinci. Očekuje nas tvrd meč u kojem će svaka greška biti skupo plaćena. I jedni i drugi igraju stabilno. Portugalci predvođeni Ronaldom i ostalim zvezdama svakako su favoriti jer igraju u najjačem sastavu, dok Hrvatskoj nedostaju kapiten i njegov zamenik Luka Modrić i Ivan Rakitić, pa selektor Zlatko Dalić mora da kombinuje startnih 11 i verovatno će krenuti tvrdo od starta. Pogledajte i kvote za ovaj meč koje nudi Top Bet.

Nemačka - Španija

Ovo će biti meč dve možda najbolje reprezentacije koje na svakoj poziciji imaju vrhunske igrače. I jedna i druga reprezentacija igraju ofanzivnan stil fudbala, tako da bi sve sem velikog broja šansi i golova bilo veliko iznenađenje za ovaj meč. Oni koji jure golove, definitivno će ozbiljno razmotriti ovaj par. Pogledajte i kvote za ovaj meč koje nudi Top Bet.

Holandija - Poljska

Liga Sampiona, FK Bajern Minhen, FK Pariz Sent Zermen Poljska gol mašina spremna da zablista i u reprezentaciji; Foto: Tanjug/AP

Duel dve perspektivne reprezentacije koje poseduju dosta mladih talenata koji tek treba da stasaju u fudbalske veličine. U ekipi Poljske je najbolji napadač prošle sezone – Robert Levandovski koji ovom timu daje posebnu nadmoć, dok se stil igre Holanđana svodi na pas igru, pa nas očekuje uzbudljiv meč verovatno ponovo mnogo golova, a blaga prednost ipak ide na stranu domaćina. Pogledajte i kvote za ovaj meč koje nudi Top Bet.

Boston - Toronto

Toronto u prošlom duelu nije pokazao baš najbolju partiju, imali su loš procenat šuta, dok je Boston odigrao bez greške. Očekuje se reakcija aktuelnog šampiona, jer bi Reptorsi kiksom umanjili sebi šanse da ostanu u igri za prsten i dalji plej-of. Uz bolji procenat šuta Toronta, očekuje se i više koševa, kao i da se pređe granica od 217 poena, koje kladionica postavlja. Pogledajte i kvote za ovaj meč koje nudi Top Bet.

Kakve su prognoze za ove duele i šta naša gošća u studiju misli o meču Rusija - Srbija, možete pogledati u videu na početku teksta, kao i koje pogodnosti još nudi Top Bet, pogledajte u videu na početku teksta.

Napominjemo da kladionica zadržava pravo na promenu kvota do početka meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas severa

    3. septembar 2020 | 11:44

    Mislim da se komsije Hrvati nece toliko obrukati kao mi,jer oni ginu za dres za razliku od ovih nasih manekena.

  • Miloš

    3. septembar 2020 | 12:17

    Mislim da ćr nas Rusi izbušiti kao i Ukraina. Mi ne znamo da igramo sa tri stopera u liniji. Za tu formaciju su potrebne godine uigravanja.

  • bata

    3. septembar 2020 | 10:41

    Rusija Srbija dva do tri gola opasni ste strucnjaci nema sta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA