≫ 

Bomba iz Argentine! Mesi ostaje u Barseloni: Evo šta ga je nateralo da se predomisli

Novinar argentinske televizije TyC, koji je prvi otkrio i da je Mesi poslao faks za raskid ugovora, tvrdi da je na pomolu veleobrt

  • 21
Lionel Messi, Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi je danima glavna tema svetskih medija. Fudbaler Barsleone je pre nekoliko dana poslao zvanično upravi Barse zahtev da ode bez obeštećenja iz kluba, a tu vest preneo je kao udarnu novinar Martin Arevalo, čiju su ekskluzivu pokupili svi svetski mediji.

Sada isti novinar, koji radi na argentinskoj televiziji TyC, javlja da je posle sastanka koji su sa upravom Barse obavili Mesijev otac, Horhe Mesi, kao i njegov advokat Horhe Pekurta, došlo do preokreta, pa je sada Mesi bliži ostanku na Nou Kampu.

- Leo ozbiljno razmatra da ostane u Barseloni do sledećeg leta i da je onda u velikom stilu napusti bez odštete po isteku ugovora. Postoji 90 posto šanse da će Mesi ostati u Barseloni - javlja Arevalo, koji ističe da bi u četvrtak i sam Mesi to mogao da objavi zavanično.

- Ovaj četvrtak će dati odgovor na pitanje o Mesijevoj budućnosti. Međutim, sada je najizgledniji scenario, koji se do juče činio nemogućim, da najbolji fudbaler sveta ostane u Barseloni do kraja juna 2021. On trenutno najozbiljnije razmatra tu opciju i najbliži je takvoj odluci - ističe argentinski novinar.

On je otkrio i šta je kod Mesija izazvalo promenu mišljenja.

- Vođe Barselone ga bukvalno mole da ostane - opisao je ovaj novinar.

Još jedan izvor, novinar Foks Sportsa, takođe ističe da je sastanak uprave Barse i Mesijevih sastupnika bio dobar i konstruktivan i da je naglo porasla mogućnost da on ostane u Barsi još jednu sezonu.

Nemci bez igrača Bajerna, bar neko olakšanje za Špance, pa je kvota na keca visokih 2,45. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Nemačka – Španija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. septembar 2020 | 11:24

    Zivotna greska uprave barselone. Mogu od sitija da uzmu za mesija bernarda silvu gabrijela hesusa i 100mil i prakticni naprave novu barsu a oni gledaju kako da zadrze nezadovoljnog igraca od 33 godina koji se povredjuje jednom mesecno.

  • Ujka Zitko PFK

    3. septembar 2020 | 11:36

    Covek sutira obicnu loptu i na kraju ispade da je stvorio planetu zemlju i zivot na njoj.Sta je bre messi,pa da se svaki dan pise o njemu?Jos kao neka istorija sto ide iz barselone.Pa i ronaldinjo je otisao iz braselone i sta sad,jel bila neka tragedija? Nije!

  • Janko

    3. septembar 2020 | 13:58

    Mnogo sam se sekirao ovih dana zbog transsfera gospodina Mesija. Sada mi je laknulo sto ostaje u Barseloni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA