≫ 

Povratak veziste: Marinković potpisao za Teleoptik, pa postaje skaut škole Partizana

Fudbaler već uveliko pomaže u potrazi za talentima, ali će iskustvom pomoći na terenu i Albertu Nađu, treneru crno-bele filijale

  • 1
Nenad Marinković, FK Partizan Nenad Marinković u dresu Partizana; Foto: MN Press

Nekadašnji polaznik Omladinske škole, kasnije prvotimac Partizana - Nenad Marinković (32) vratio se  u Humsku posle godina igranja u inostranim klubovima, ali i u Superligi Srbije.

Marinković se posle epizode u makedonskom Sileksu zapravo vratio u filijalu crno-belih Teleoptik, gde će provesti narednih godinu dana i verovatno okončati igračku karijeru.

Pomenuti ugovor neće biti krajnja tačka saradnje dveju strana, jer čelnici Partizana planiraju da fudbalera po okončanju karijere angažuju kao skauta u Omladinskoj školi, na čijem su čelu Vanja Radinović I Goran Arnaut.

Marinković već izvesno vreme i obavlja taj posao, međutim, sada je sve i zvanično dogovoreno i stavljeno na papir.

Ipak, dok ne preuzme ulogu skauta, Marinković će igrati za “optičare” kako bi treneru Albertu Nađu pomogao u takmičenju mladog tima, ali i pripremi i sazrevanju mladih igrača za prvi tim Partizana.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    3. septembar 2020 | 17:43

    Za sad iz prazno u suplje. STANOJE ovo ne VALJA. Kakav MARINKOVIC, kakav novinar MIJATOVIC kakav MILJKOVIC. Izgleda da se uprava SPRDA, Ili nista ne razume. Izgleda da smo u dubokom blatu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA