≫ 

Šok izjava Aleksisa Sančeza: Hteo sam da bežim iz Junajteda posle 1. treninga, odmah sam zvao agenta

Čileanac na Instagramu priznao da je želeo nazad u Arsenal čim je stigao na Old Traford

  • 1
Aleksis Sančez Printskrin: Youtube/Pixspark

Čileanski napadač Aleksis Sančez šokirao je javnost u Engleskoj izjavom da je 2018. godine hteo da napusti Mančester junajted posle samo jednog treninga.

Sančez je tog leta stigao iz Arsenala i imao je nedeljnu platu od 560.000 funti, a u međuvremenu je dao samo pet golova na 45 mečeva. Štaviše, na Ostrvu su izračunali da je svaki njegov dodir s loptom koštao Đavole 30.000 funti.

Ostaće upamćen kao jedno od najgorih pojačanja Junajteda u istoriji, dok je ovog leta i zvanično postao član Intera za koji je igrao na pozajmici prošle sezone.

U međuvremenu je putem Instagrama pokušao da objasni šta se sve dešavalo sa njegovom karijerom na Old Trafordu.

- Želim da vam kažem nešto o tom periodu, o mnogim stvarima koje su rečene i zbog kojih sam izgledao loše. Dobio sam priliko da odem u Junajted, činilo mi se kao primamljivo. Pogotovo što sam kao dete simpatisao taj klub - rekao je Čileanac i dodao:

- Na kraju sam potpisao, bez puno informacija o tome šta se dešava na Old Trafordu. Ponekad ima stvari koje shvatiš tek kad stigneš. Ja sam neke shvatio već na prvom treningu i želeo sam da napustim klub. Zvao sam agenta i pitao ga da li ugovor može da se raskine i da se vratim u Arsenal. On se smejao, ja sam mu rekao da nešto jednostavno nije u redu. Ali već sam potpisao.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alexis Sanchez (@alexis_officia1) on

Sančez je dodao da je za njega neverovatan udarac bila odluka tadašnjeg menadžera Žozea Murinja da ga za jedan meč protiv Vest Hema ne uvrsti u sastav. Đavoli su izgubili, Portugalac je ubrzo otišao, a u klub je stigao Ole Gunar Solsjker.

- Jako mi je smetalo to što nisam bio u sastavu, nisam mogao da verujem. Od jednog od najboljih u PL do neigranja za samo pet meseci. Trenirao sam naporno posle toga, čak i "duple smene." Kada je došao novi trener, pričao sam sa njim i rekao sam da mi treba predah i odlazak u Inter - rekao je Sančez koji je dodao i to da mu smetaju pisanja medija oko svega što se izdešavalo  s njim i Junajtedom, jer nisu znali situaciju u klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    4. septembar 2020 | 07:27

    Kanta od igraca...Nisi ti mogao da prdnes u MU ,trebali su oni tebe da oteraju odma....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA