≫ 

Dzjuba: Tim golom protiv Srbije sam poslao jasnu poruku "hejterima"

Kapiten Zbornaje komande imao je šta da kaže posle meča

  • 14
Artem Dzjuba Foto: AP/Tanjug

Iskusni ruski napadač Artem Dzjuba zadavao je velike probleme fudbalskoj reprezentaciji Srbije u meču 1. kola B grupe Lige nacija u četvrtak veče.

Rusi su slavili sa 3:1 u Moskvi, a Dzjuba je bio strelac dva gola. Prvi iz penala i treći posle velike greške Nikole Maksimovića - i to levom nogom. Nedugo nakon utakmice, napadač Zenita je poslao poruku "hejterima."

- Tim golom sam odgovorio svima koji tvrde da sam star. Da ne mogu da pogodim levicom. Svaki dan odgovaram delima, a ne rečima - rekao je Dzjuba posle meča i dodao:

- Utakmica je bila veoma teška, Srbija je nezgodan protivnik. Mi želimo da budemo prvi u grupi i mislim da će ovo biti veoma važno za SP u budućnosti. Srbi su veoma "neprijatan" eminentni rival. Kontrolisali smo dobro loptu, nismo se branili i zato smo pobedili.

Rusija u sledećem kolu gostuje Mađarskoj koja je savladala Tursku, dok će Srbija u nedelju dočekati upravo Turke na praznoj Marakani.

Podsetimo, gol Dmitrovića pogodio je i Karavajev sredinom drugog poluvremena, dok je Aleksandar Mitrović bio jedini strelac za Orlove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    4. septembar 2020 | 08:44

    Trebali ste jos 2-3 da date kako bi nas savez i selektor shvatili poruku. Ali nema veze, tu su Turska i Madjarska tako da ima vremena. Ne znam cemu li se uopste nadaju. Bitno je da dobijaju novi stadiooooon, a da li zasluzuju to nije bitno.

  • Baca

    4. septembar 2020 | 07:16

    Pokazao si da su pavlovic i maksimovic stoperi za zonsku ligu...

  • vaske

    4. septembar 2020 | 08:40

    Nisi ti Ronaldo, dao si golove jer smo mi losi, a ne jer si ti posebno dobar. Da jesi, zna se gde bi igrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA