≫ 

Suarez ide, ni Mesi ne može da spreči njegov transfer: Ronaldo dobija paklenog saigrača u navali

Izvestan je transfer Urugvajca bez obzira što će Argentinac ostati u klubu

  • 1
Luis Suarez Foto: Tanjug/AP

Napadač Barselone Luis Suarez (33) dogovorio jr prelazak u Juventus, piše ESPN, tako opovrgava vest koja se pojavila ranije danas da je lično Lionel Mesi blokirao transfer svog partnera u navali.

Ipak, sada je malo jasnije da to informacija nije imala dodira sa istinom, jer je Urugvajac danima u pregovorima sa predstavnicima torinskog kluba, te da su dve strane postigle zaključak o saradnji za narednu sezonu.

Tako će Ronaldo, a ne Mesi, dobiti jakog aduta u napadu, naravno ako se informacija koju je plasirala stanica ESPN ispostavi kao istinita.

Suarezu ni Mesi ne može da pomogne da ostane u klubu, a pitanje je i da li to ovaj uopšte i želi (i može). Novi trener Ronald Kuman bio je direktan sa Urugvajcem da ga ne želi u ekipi, što je bio jasan signal da ovaj krene da traži novu sredinu, a Juve se odmah ukazao kao savršena opcija.

Sve što sada mora da uradi Suarez je da dogovori raskid saradnje sa Kataloncima sa kojima je pod ugovorom do narednog leta, pa bi Juve u tom slučaju trebalo da plati određeno obeštećenje.

Suarez bi tako postao drugi igrač Barse koji je prešao u Juve ovog leta, pre njega je to uradio Artur Melo, dok je Pjanić otišao u suprotnom smeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SANDZAK AiRLiNES

    4. septembar 2020 | 22:51

    pored zivog Dibale oni uzimaju Suareza 🤪🤪🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA