≫ 

Čelsi sad već ima "drim tim", stigao je i nemački biser od 80 miliona: Lampard dočekao Haverca!

Doskorašnji fudbaler Bajera iz Leverkuzena i član "Pancera" zvanično je novi igrač londonskog kluba

  • 0
kai haverc Foto: instagram/chelseafc

Čelsi nastavlja da drma pijacom ovog leta, a novo ime u rosteru Frenka Lamparda je ono koje se najduže čekalo - Kai Haverc!

Konačno, transfer saga oko Haverca sada je i zvanično završena, obukao je dres londonskog kluba, potpisao ugovor do 2025. godine i pridružio se novim saigračima među kojima i nizu velikih pojačanja pristiglih ovog leta.

Bajer i Čelsi su postigli dogovor o transferu po kojem će Premijerligaš platiti obeštećenje Haverca u iznosu od 80 miliona evra.

Osim Haverca, Čelsi je doveo još jednog nemačkog reprezentativca, Tima Vernera iz Lajpciga, stigli su Tijago Silva iz Pari Sen Žermena, Ben Čilvel iz Lestera i Malamg Sar iz Nice.

- Veoma sam srećan što sam ovde, za mene je san da zaigram u klubu kakav je Čelsi i jedva čekam da upoznam sve igrače i trenere. Da, veoma sam srećan što sam ovde - bili su prv Havercovi utisci posle potpisivanja ugovora.

Podsetimo, Plavci su još zimus angažovali Hakima Zijeha iz Ajaksa kao još jednog velikog aduta Frenka Lamaprda za napad na titulu.

 
 
 
View this post on Instagram
Oh, #HiKai! 👋 #CFC #ChelseaA post shared by Chelsea FC (@chelseafc) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA