≫ 

Harden zakucao Lebrona i razbio Lejkerse: Hjuston poveo u polufinalu Zapada!

Neočekivan rezultat na startu serije između Rokitsa i Lejkersa uz briljantnu partiju "Bradonje"

  • 3

Video: Bradonja zakucao preko Kralja: Sjajan potez Hardena protiv Lebrona Džejmsa

Veliko iznenađenje na startu polufinalne serije zapada između Hjustona i Los Anđeles Lejkersa. Rokitsi, predvođeni raspoloženim Džejmsom Hardenom savladali su ekipu Lebrona Džejmsa sa 112:97 i tako poveli u seriji sa 1:0.

Harden je ubacio 36 poena, a pratili su ga Rasel Vestbruk sa 24 i Erik Gordon sa 23. Kod Lejkersa se istakao Entoni Dejvis sa 25 poena, dok je Lebron Džejms postigao 20, što je ispod njegovog proseka.

"Bradonja" je bio u elementu tokom čitavog meča. Imao je procenat šuta od 60 odsto, a za tri 50 odsto i bio je nezaustavljiv za odbranu Lejkersa.

Harden se posebno istakao i jednim zakucavanjem preko Lebrona Džejmsa, kada je ukrao jednu loptu, a onda silovito zakucao u kontri, iako je "kralj" želeo da ga izblokira. Međutim, završio je na fotografijama i snimcima i samo ulepšao potez Hardena.

Naredni meč između Hjustona i Lejkersa na programu je u noći između nedelje i ponedeljka od 02.30. Nema sumnje čeka nas velika borba, a glavni favorit za titulu mora da odreaguje posle poraza na startu plej-of serije.

Prethodno je u Orlandu odigran meč između Majamija i Milvokija u kojem je Hit slavio sa 3:0 i došao na korak od finala Istoka.

Pogledajte i sve najzanimljivije momente meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko Bjeletić

    5. septembar 2020 | 10:03

    A gde si ti video fa je zakucao preko Lebrona? Čovek krade loptu zrči kontru dva igrača ga prate ali ne mogu da stignu stiže prvi i kuca. Mislim svaka čast Hardenu ali novinari ni mogli malo da razmisle pa onda pišu.

  • ratar

    5. septembar 2020 | 12:39

    Auuuu al ga posterizovo. To je taj le bron hahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA