Bivši vezista Partizana ima novi klub: Nemanja Mihajlović potpisao za Boluspor

Posle epizode u poljskoj Arka Gdinji, fudbaler ima novi izazov

  • 2
nemanja mihajlović Foto: privatna arhiva

Nedadašnji fudbaler Partizana - Nemanja Mihajlović (24), novi je član ekipe Boluspora, člana Druge lige Turske. Vezista je sa pomenutim klubom potpisao dvogodišnji ugovor i to kao slobodan igrač na tržištu, pošto je početkom avgusta raskinuo ugovor u Poljskoj.

Mihajlović je minulih dana trenirao sa filijalom Partizana - Teleoptikom, imao čak i neformalan kontakt preko agenta sa čelnicima crno-belih. Međutim, ništa više od toga se nije dogodilo, a u međuvremenu je i klub iz Humske promenio trenera, samim tim verovatno i koncept za budućnost.

Nekako u isto vreme, Mihajlović je dobio ponudu iz Turske, odnosno od pomenutog Boluspora, koji je od interesovanje do "papira" sve rešio u tri ili četiri dana. Predstavnici kluba su potom pozvali Mihajlovića i njegovog zastupnika Bojana Ostojića na završne pregovore, gde takođe nije bilo poteškoća.

Mihajlović je prošao kompletno fudbalsko školovanje u Radu i da je leta 2015. godine bio najtraženiji mladi igrač u Srbiji. Crno-beli su uspeli da ga angažuju šest meseci pre isteka ugovora sa "građevinarima" i za to su platili 200.000 evra, uz uslov da igrač ne može da obuče dres Partizana dok i zvanično ne istekne saradnja.

Otuda je Mihalović samo trenirao šest meseci sa Teleoptikom da bi na početku 2016. dočekao da stekne stekne pravo igranja za klub iz Humske.

I počeo je sjajno, bio najbolji igrač pod palicom Ivana Tomića u prvih šest meseci, u kojima je uspeo da osvoji trofej u Kupu sa Partizanom. U sezoni 2016/2017. došlo je do oscilacija u formi, te nije bio standardan, ali je imao svoju ulogu kod trenera Marka Nikolića, sa kojim je upisao i duplu krunu.

Leta 2017. godine je potpisao za Herenven, u transferu vrednom 1.700.000 evra, a boje holandskog kluba je branio do januara 2020. godine, kada je prešao u poljsku Akru Gdinju, na poziv trenera Aleksandra Rogića.

Ipak, pomenuti klub je zapao u probleme, izgubio je podršku grada, pa je Mihajlović od 1. avgusta dobio "čiste papire" i postao slobodan igrač na tržištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARKO GROBAR

    5. septembar 2020 | 17:04

    Ovaj je bolji igrač od bilo koga u vezanom redu koje sad klub ima. Kako ova uprava sve naopačke radi to je za svaku osudu. Tako su se odrekli i Pantića, krivicom Milošević i onda kukaju kako nema igrača za rotaciju. Napolje breeeeee.

  • Nscz

    5. septembar 2020 | 15:28

    Pa zar nije najavljen u Partizanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA