≫ 

Vulić i zvanično u Seriji A, potpisao je ugovor na 3 godine!

Sada već bivši vezista Zvezde prošao medicinske preglede u Krotoneu i realizovao transfer

  • 3
miloš vulić Vulić u društvu menadžera Foto: privatna arhiva

Doskorašnji vezista Crvene zvezde Miloš Vulić i zvanično je postao novi član Krotonea koji je ove sezone izborio plasman u Seriju A!

Odlazak Vulića u Krotone Telegraf je među prvima najavio u petak, a poznato je da će crveno-beli zaraditi 800.000 evra na ime ovog transfera i 25 odsto od naredne prodaje. Ono što nije bilo poznato jeste dužina ugovora koji su Italijani otkrili u subotu - tri godine.

Vezista je u subotu oko podneva prošao medicinske preglede, a italijanski mediji su ga kratko predstavili kao čoveka koji je uze dve uzastopne titule sa Zvezdom i dao gol Olimpijakosu u Ligi šampiona.

Osim Vulića, Krotone je doveo i desnog beka Lećea Andreu Rispolija kao i slobodne agente Luku Ćigarinija i Emanuelea Riveru. Takođe, sledeći pik im je rumunski napadač Danijel Draguš iz Standarda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    5. septembar 2020 | 17:56

    Odličan momak i fudbaler! Srećno kralju nedostajaces da te gledamo u Zvezdinom dresu

  • Sve ludo

    5. septembar 2020 | 16:54

    Srećno momak.

  • power

    6. septembar 2020 | 12:12

    O čemu pričate, daj malo objektivnosti za njegovo dobro. Završio u tamo nekom timu koji će igrati seriju A samo jedno leto, pa ajd Nazad u drugu ligu . Katastrofa !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA