≫ 

Englezi slave bizaran potez Vord-Prausa, ključno je doprineo da Island promaši penal u 93. minutu

Uzbudljiv meč na Islandu vrhunac imao u 93. minutu kada je igrač domaćeg tima Bjarnason promašio sa "kreča" koji je malo pre toga "obradio" reprezentativac selecije "tri lava"

  • 2
vord praus Foto: twitter/ODDSbible

Engleska i Island odigrali su uzbudljiv meč Lige Nacija koji je stao u tri minuta nadoknade vremena koliko ga je produžio srpski sudija Srđan Jovanović.

Na kraju, Englezi su slavili golom Rahima Sterlinga iz penala u 91. minutu, i to sa igračem manje i uprkos činjenici da su Islanđani imali idelanu šansu da izjadnače, i oni sa penala - u trećem minutu nadoknade.

Jovanović je u toj situaciji pokazao na "kreč", Bjornason se polako spremao za udarac, a onda je tiho i neupadljivo na scenu stupio Vord-Praus sa možda i ključnim potezom utakmice.

Fudbaler Engleske se poslužio lukavstvom pre nego što je Bjornason stavio loptu na "belu tačku", tako što je kopačkom, da drugi ne vide, produbio zemlju i tako otežao Islanđaninu poziciju za udarac.

Ovaj je potom namestio loptu malo pored udubljenja koje je "obradio" Vord - Praus i lansirao loptu preko gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    5. septembar 2020 | 23:19

    Jesu li to oni koji se kunu u fer plej, i jos slave potez svog igraca. Dobro kazu neki ljudi da su oni najgori narod na svetu. Da je to uradio neko sa ovih prostora trazili bi dozivotnu suspenziju.

  • Doktor

    6. septembar 2020 | 17:24

    Fer plej je umro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA