≫ 

Transferi: Suarezu kraljevska plata u Torinu, Barsa ima žestoku konkurenciju za Memfisa Depaja

Još jedan dan, još mnogo transfer vesti i spekulacija

  • 0
Barcelona Eibar Foto: Tanjug/AP

Najvažnije vesti za nedelju 6. septembar:

*Fulam želi Ademolu Lukmana iz Lajpciga

* Vulverhemtpon je doveo defanzivca Marsala iz Liona za 2 miliona evra

* Bivši igrač Zvezde okončao dramu sa bivšim klubom i otišao u Izrael

* Lion odbio prvu ponudu Arsenala za Husema Ouara

* Mančester junajte razmatra dovođenje Serhija Regijona

* Andrija Živković na pregledima u Solunu, sutra potpisuje za PAOK

* Bornmut je prihvatio ponudu Njukasla za Kaluma Vilsona

* Reprezentativac takozvanog Kosova Vedat Murići dogovorio je prelazak u Lacio za 20 miliona evra

Uživo:

22.40 - Fulam želi da se pojača za Premijer ligu i to dovođenjem krilnog napadača Ademole Lukmana iz Lajpciga. Nemački klub bi voleo da povrati ono što je uložio, platio ga je Evertonu 18 miliona evra prošlog leta.

22.11 - Barselona je kontaktirala Tijaga Alkantaru, međutim Ronald Kuman preferira da dovede Đinija Vajnalduma iz Liverpula. S druge strane, Liverpul još nije poslao ponudu za Tijaga, što komplikuje oba potencijalna transfera.

21.30 - Zvanično! Fulam je prosledio štopera Alfija Mosona na jednogodišnju pozajmicu u Bristol Siti.

21.15 - Pored Kaluma Vilsona još jedan nekadašnji fudbaler Bornmuta stiže u Njukasl. Radi se o Rajanu Frejzeru koji dolazi kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor na jugu Engleske. 

20.55 - Čelsi pregovara sa Renom oko golmana Eduara Mendija, a istovremeno su mu ponuđeni Andre Onana (Ajaks) i Alfons Areola (PSŽ).

20.45 - Transfer desnog beka Rome Rika Karsdorpa u Atalantu mogao bi da propadne jer igračev menadžer ne može da se dogovori oko svog procenta sa klubovima. Zato se klub iz Bergama okrenuo ka alternativi, Davideu Zapakosti, takođe iz Rome koga žele na pozajmicu.

20.23 - Predsednik Liona Žan Mišel Ola potvrdio je da je pored Barselone i Roma ozbiljno zainteresovana za holandskog napadača Memfisa Depaja.

19.55 - Otkrivena je i plata koju će Luis Suarez imati u Juventusu. Urugvajcu sleduje 10 miliona evra po sezoni i dvogodišnji ugovor. Želja Stare dame je da ga Barsa pusti za džabe, kao što je uradila sa Rakitićem koji je otišao u Sevilju.

19.35 - Rijad Budebu (Sent Etjen) i Žervinjo (Parma) mogli bi da nastave karijere u Kataru.

19.15 - Zvanično! Brazilski defanzivac Marsal je novi fudbaler Vulverhemptona. Stigao je iz Liona za 2 miliona evra.

18.40 - Zvanično! Bogdan Planić prešao u Makabi iz Haife.

Bogdan Planić Foto: Privatna arhiva

18.27 - Kalum Vilson je stigao u Njukasl kako bi kompletirao transfer od 22 miliona evra. Zanimljivo da ga je iz bornmuta dovezao privatni helikopter gazde svraka Majka Ešlija.

18.15 - Juventus ne odustaje od Luisa Suareza. Sa Urugvajcem su već dogovorili lične uslove i preostaje im da se dogovore sa Barselonom, što bi moglo da se dogodi već u ponedeljak, javljaju italijanski mediji. Zamislite, kad ga Kjelini bude ugledao na vratima...

18.00 - Lion je odbio 35 miliona evra plus jednog igrača od strane Arsenala u zamenu za Husema Ouara koji je velika želja Mikela Artete. Radio Monte Karlo javlja da je Mateo Genduzi igrač koji je ponuđen Francuzima, ali da rukovodstvo Liona zanima samo novac - 50 miliona evra.

17.48 - Hrvatski vezista Marko Pjaca se vratio iz Anderlehta u Torino sa pozajmice, ali se neće dugo zadržati u Juventusu. Novajlija u Seriji A Krotone je zainteresovan da ga uzme na jednogodišnju pozajmicu.

17.30 - Gotovo! Mladi španski reprezentativac Pepelu se seli iz Levantea u portugalsku Vitoriju Gimaraeš na pozajmicu s pravom otkupa.

17.15 - Barselona je odlučna u nameri da krene po Lautara Martineza, čim precizira prelazak Luisa Suareza u Juventus.

16.30 - Lester je ozbiljno zainteresovan za štopera Barnlija Džejmsa Tarkovskog. Lisice već dugo prate povremenog reprezentativca Engleske, a Barnli traži čak 30 miliona funti.

16.00 - Španski napadač Borha Baston napustio je Aston Vilu i prešao u Leganes kao slobodan igrač.

15.45 - Serhio Regijon je ponuđen pre nekoliko dana Mančester junajtedu, a trener Ole Gunar Solskjer razmatra da li da se upusti u njegovo dovođenje ili ne. Prema informaciji Fabricija Romana, Norvežanin ga smatra "opcijom" i uskoro će se izjasniti da l iga dovodi ili ne.

15.25 - Vulverhempton je završio transfer Brazilca iz Liona Fernanda Marsala (31) koji je ostavio dobar utisak sa francuskim timom na završnom turniru Lige šampiona u Lisabonu. Pouzdan, jak, siguran na lopti, biće od naredne sezone adut Nuno Espirito Santa u odbrani. Engleski klub platiće Lionu za Brazilca dva miliona evra kompenzacije.

14.13 - Đanluiđi Donaruma je siguran na golu Milana za narednu sezonu, a posle toga veliko je pitanje. Golman "Rosonera" traži jači ugovor, 10 miliona evra neto po sezoni, da produži vernost klubu, što je čelnicima Milana predočio agent fudbalera, Mino Raiola. Donaruma je sa 16 godina i 8 meseci debitovao za Milan 2015. godine. Njegova trenutna plata izmosi 6 miliona evra.

13.45 - Danski Midtjiland vratio je u svoj tabor krilnog napadača Pionea Sista, koga je pre čtiri godine prodao Selti. Rođeni Uganđanin se sada vraća u svoj klub, koji će Špancima platiti 2.5 miliona vera za njegovu "slobodu".

13.02 - Iskusni Španac Borha Valero (35) mogao bi još jednu sezonu da se zadrži u italiji iako mu je istekao ugovor sa Interom. Tri kluba bi ga videla u svojim redovima, Parma, Đenova i Verona, s tim da je Verona trenutno u prednosti nad konkurencijom, pišu italijanski mediji. 

12.32 - Bornmut je prihvatio poinudu njukasla za svog napadača Kaluma Vilsona od 22 miliona evra, pa će se ovaj, pišu engleski mediji, uskoro preseliti u tabor Svraka. Imao je Vilson i ponudu Aston Vile, ali je od starta bio za opciju odlaska severnije.

12.04 - Glavne mete Barselone su dvojica Holanđana, Vajnaldum i Depaj, koje Kuman pošto-poto želi da vidi u svom projektu. Katalonci kreću u ofanzivu na dvojac za koji će morati da izdvoje 50-55 miliona evra.

11.54 - Sve je spremno za još jedan zvučni transfer leta. Kalidu Kulibali i Mančester siti sve su bliži jedno drugom, a poslednje informacije glase da je stameni štoper Napolija dogovorio platu sa budućim poslodavcima - skoro duplo veću nego što je imao kod Napolitanaca. Prema tim izvorima, Kulibali će u Sitiju zarađivati 12 miliona evra po sezoni (9+3 bonusi), tako da je sada preostao teži deo posla - da se Siti i Napoli "nađu" oko obeštećenja. Napoli očekuje 71 milion evra za svog najboljeg defanzivca.

11.44 - Andrija Živković je na pragu PAOK-a! Srpski fudbaler je sve dogovorio sa Solunjanima, danas će obaviti lekarske preglede, a u ponedeljak će potpisati ugovor sa crno-belima i tako ponovo pokrenuti karijeru koja je opasno zaglibila tavorenjem u Benfiki.

Andrija Živković Foto: Nikola Tomić

11.24 - Inter će u nekoliko dana završiti transfere trojice igrača, Aleksandra Kolarova (Roma), Artura Vidala (Barselona) i Matea Darmijana (Parma). Prvi će Kolarov da reši lekarske preglede u utorak, a do kraja nedelja i dvojac pomenutih da obavi sve formalnosti u vezi sa transferom u tabor "neroazura". Inter se posle dovođenja Ašrafa Hakimija iz Reala za 40 miliona, okrenuo jeftinijim rešenjima, kao što je to slučaj sa pomenutim triom.

11.00 - Već izvesno vreme Lacio i Vedat Murići (26, napadač) su "u priči", a sada se posao konkretizovao, pa će reprezentativac tzv. kosova od naredne sezone nositi nebeskoplavi dres. Fenerbahče će na njemu zaraditi ozbiljan novac - kupio ga je prošle godine od Rizea za 3.5 miliona, a prodaće ga za 18, uz bonuse koji mogu dostići još dva miliona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA